Jump to content

Ilian17

Members
  • Мнения

    23
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Ilian17

  1. Не се обиждам колега,няма проблем всеки си има вкус все пак
  2. Ilian17

    Декоративни лайсни

    Колега има такива лайсни по магазините за аксесоари,аз бях купувал за моята А4-ка и беше 1лв. метър и в последствие си режеш и лепиш и става досущ като оригиналното и не се обелват-моите са вече на година и нещо и са си наред.Прикрепят се с двойнозалепяща лепенка,която си е прикрепена за самите тях.
  3. Мерси колега,най-после и аз няма да се дразня като нсе пуска сам.
  4. Прав си колега,така и ще направя.Просто ми беше интересно защо се получава така.
  5. Колега мерси за полезното инфо,а да те питам на каква цена ги взе и каде мога да ги намеря и аз да си купя направо?
  6. Да, явно и аз няма да разбера
  7. Колега и при мен се получава абсоютно същото... Като тестваш драсни да видиме при теб как е.
  8. Не колега не е на ауто и не знам защо става така,целта ми е,когато дам на контакт или запаля колата да не започва да духа без да е необходимо да го гася от намаляването,защото нямам бутон OFF
  9. Добре колега,а защо тогава на моя познат като даде на контакт не започва да духа,а си седи изключен и чак когатонатисне някое копче тогава започва и дали има вариянт и моя да бъде направен така?
  10. Колега най-вероятно случайно си натиснал някой от бутоните,но ето как става промяната-натисни и задръж бутона за циркулация на въздуха в купето (този с колата). След това натисни бутона за повишаване на температурата (“+”) и ще превключиш показанието на дисплея за температурата между градуси по Целзий или Фаренхайт.
  11. Ето как става колега! Натисни и задръж бутона за циркулация на въздуха в купето (този с колата). След това натисни бутона за повишаване на температурата (“+”) и ще превключиш показанието на дисплея за температурата между градуси по Целзий или Фаренхайт.
  12. Проблема е в това колега,че без значение дали е бил пуснат или не,при даване на контакт веднага започва да духа...
  13. Ами веднага започва да духа щом дам на контакт колеги.
  14. Колеги искам да попитам нормално ли е климатроника да се включва,когато дам на контакт? Става съпрос за А4 Б5 96г. На мой познат с А3 98г. със същия климатроник,когато даде на контакт климатроника не се включва...
  15. Добре колега ще снимам процедурата и ще кача снимките,а по въпроса за играенето,опитвал ли си да я залепиш някак?
  16. Благодаря колеги,утре мисля да се заема с процедурата по демонтирането.Целта ми е да ги сваля,за д мога да ги пребоядисам,защото са ми доста издрани!
  17. Благодаря за отговора колега.Дано нямам големи проблеми при демонтирането.
  18. Здравейте колеги! Отдавна се каня да пусна тази тема,но се нямах време. Интересува ме как се демонтират пластмасите на вратите - тези,върху които са бутоните за сваляне на стъклата на АУДИ А4 Б5 96г. Ако някой ги е демонтирал ще бъда много благодарен ако сподели как става.
×
×
  • Create New...