Jump to content

Mlatinov

Members
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A4 2.5 TDI

Mlatinov's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте, не съм много наясно но имам следния проблем - взех си оригинален ключ от ауди 2000-та година (такъве дето се прибира). Ходих при един да ми го "обучи" за да мога да паля с него. Но в последствие стана така, че не ми работи дистанционното, т.е. отключвам колата само с ключа (металната част). По описания по-горе начин на колата бих ли могъл да оправя това нещо? Колата ми е Ауди А4 2.5 TDI!
  2. Здравейте, имам следния проблем - счупен капак на подлакътник, който искам да сваля, за да залепя крачетата и да го монтирам наново. Четох във форума, че ставало от болтове под задния пепелник, но те са за сваляне на цялата конзола между седалките. Ако някой знае как се прави без излишния счупвание да каже. Намерих ето това, но е доста неясно:
  3. Аз имам същото питане, защото болтовете дето са под пепелника отзад са за сваляне на цялата конзола между седалките, до скоростния лост. Ако някой знае друг начин, по който да може да се смени само капака на подлакътника да каже.
  4. Търся да купя оригинални предни говорители за Ауди А4 1999 год. (да са здрави). Просто не ми се занимава са сменявам крачетата на някакви нови. Пишете на: m_latinov@yahoo.com, ако някой има такива излишни!
  5. Здравейте, купувам препазващата кора отдолу под колата, която пази скоростната кутия. Колата е Audi A4, 99 година производство, дизел, седан. Ако някой си има и на идея и може да помогне да пише, ще дам нужната информация.
×
×
  • Create New...