Jump to content

Sambata

Members
  • Мнения

    515
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Sambata

  1. Продавам 4бр. летни гуми Nokian Z line 235/45/17 94V. Карани са два сезона и имат живот за поне още 2 без абсолютно никакъв проблем! Гумите нямат забележки и са в добро състояние. Съхраняват се правилно като след всяко сваляне се измиват и завиват във фолио. Карани са на Qattro и са равномерно износени! При необходимост от допълнителни снимки или информация може на ЛС или на тел. 0898412178 ЦЕНА: 300лв.
  2. Огромни благодарности на Коко за цялото съдействие и ангажираност, която оказа с набавянето на необходимите ми части! Отлично качество на също толкова отлична цена! Благодаря ти, Кокич!!! Страхотен си!
  3. Не говори глупости, ако обичаш! Питай новия собственик какви забележки има по колата! Никой не те е разкарвал, ти сам си се разкарал! И снимките на колата са си съвсем актуални, а относно ръждата може много да се поговори! Нова кола без забележки - в магазина!
  4. Колата е продадена! Темата е за триене!
  5. Ами истината е, че двама от “кандидатите” точно това направиха - идваха и ми показваха обяви на Б7 от автосалони за по 7000лв “перфектни” и искаха да им я подарявам едва ли не, затова и не е продадена още. Има кандидати, които я оценят така че е въпрос на време да се продаде.
  6. Поради вече закупен нов автомобил съм склонен на коментар на цената след оглед на автомобила! Нова цена за форума: 7600лв.
  7. Километраж към днешна дата: 219 870км. Цена: 7900
  8. От днес колата е с оригинални 16” Ауди алуминиеви джанти със зимни гуми Continental TS860. Цена: 8300лв.
  9. За билетите и тези неща знам, защото съм го ползвал и е удобно. Но при друг регион ми дава да добавя и дебитна/кредитна карта, с която в последствие мога да плащам без картата да е в мен - явно тогава и в съответния регион, ако това е разрешено ми е достъпен и Apple Pay?
  10. Някой някаква идея по моя въпрос...?
×
×
  • Create New...