KOKO 100 C4

Дебилистик
 • Content Count

  11,403
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

About KOKO 100 C4

 • Rank
  Кокича
 • Birthday 11/20/1964

Друго

 • Kaра
  Audi A8 4D 4.2 Q

Контакти

 • Website URL
  http://
 • Skype
  kokogeorgiev

Персонална информация

 • Location
  София
 • Interests
  автомобили, напитки, жени

Recent Profile Visitors

34,255 profile views
 1. FUCHS, REPSOL и PETRONAS към кои ги отнасяш? Не забравяй, че са собственост на мощни концерни, които при "необходимост" могат да смачкат такива, като Ravenol или просто да ги купят. Например за Репсола всички отзиви са много положителни. А за LIQUI MOLY ? Там цените са направо стряскащи и не мога да си обясня защо??
 2. Сега те разбирам напълно и съм абсолютно съгласен с теб! Решил си да се изкефиш докрай и това е твое неоспоримо право!
 3. Бих ти пояснил, че швабите продължават да си надценяват неимоверно колите и търсят "лохи" (терминът е руски и нарочно не казвам българският синоним). На 3 пъти пробвах преди доста години покупка на автомобили и бус от Германия и винаги установявах, че тези хора не са съвсем в час. Офертите на холандците и белгийците бяха по-добри, а автомобилите с по-малък пробег и перфектни технически. Например за бус Мерцедес един "немски" разбирач ме преметна с 500 марки и не го докара под предлог, че съм давал много малко (можех да ги взема, но трябваше после дълго да се лекува). След 2 месеца обаче ми докараха перфектен от холандската полиция за 3000 марки по-малко. Почти 15 години беше мой и със сълзи се разделих с него. Най-малкото сравнявам твоята кола с италиански кошник, на който му е видяна сметката вече.
 4. Това нали е с ДДС (Mwst). Ако да, значи 35 хилки netto. Колега, поинтересува ли се за колко е закупен нов въпросният автомобил, защото според мен той със сигурност е чукнал 3 годинки. И още нещо: Този модел вече не е актуален. Води се спрян 09.2018 г. Нали ми разбираш намека?
 5. Няма защо! Аз отдавна бях замислил този трик с изпращането на гарнитури, като писмо. Само трябва да се внимава служителят на куриерската фирма да не го забележи защото веднага ще претарифира пратката.
 6. И още дълго ще търсиш! Колега, без да се подигравам или те иронизирам те съветвам да си купиш или нова оригинална или що-годе читав неоригинал. Съдя по случката с бронята на един мой добър приятел. След като се опари с едни 350 лева вдяна какво трябва да прави и много да не чука по вратите на автоморгите.
 7. Влади, много трудно се намират! Съдя по нашия личен опит и разказите на колеги. Давността е 2-3 годишна, но ако има промяна тя е в лошата посока. Или не са читави, или са постни или собствениците им искат безумни цени. Говоря ти за наистина безумни, защото не съм тънкач, нито колегите, които търсиха. Освен това доколкото разбирам питащият се цели в "шестаците", а това е нещо подобно да погалиш лъва дори и в клетката. Това не са старите добри и почти вечни шестаци. Ти всъщност му намекваш за това.
 8. Здравей,колега.

  Трябва ми воден радиатор за Ауди 80,Б4,2000см3,90 к.с.,1993г. с климатик.

  Вин WAUZZZ8CZPA176837.

 9. Конкретно на този код двигател не са изпробвани, но са изпробвани на 8 цилиндров, който е практически със същата конструкция и горивен процес на цилиндъра.
 10. Данчо, щом видях теглича, салона и града ВРАЦА моментално си казах НЕ, НЕ, НЕ! Няма какво да му обясняваме на колегата повече.
 11. Здравей,за ауди 80,115 коня,акумулатор ?

 12. Колега, съжалявам, че виждам сега темата. Макар и малко вероятно допускам, че някой носач е бил монтиран неправилно или на неправилното място. Случва се.
 13. Дали са реални километрите може да каже човек познаващ добре този модел и след много обстойно тестване и преглед на т.нар. "вторични белези". Обаче въпросният спец не върши това безплатно, както им се иска на някои форумни тарикатчета. Разбира се, че официалният дилър ще ти каже, че не се сменя. Нали той трябва да продава вече отремонтирани кутии на солена цена срещу връщане на старата. Неведнъж съм писал във форума откъде идват парите за скъпите шоурумове, за костюмчетата, за служебните автомобили и т.н. Колко се печели от оригинални горивни филтри произведени в Тунис или Китай и още много примери. Вече колегата CVT ме изпревари и ти писа, че ZF не само препоръчват, но и предлагат готов киткомплект за обслужване на кутията. В момента на склад в България със сигурност го имат ТЕХ-КО и АУТО+. Щом го имат значи се търси!
 14. Колега, май не са съвсем еднакви!
 15. Здрасти! За всички двигатели 1.8Т най-препоръчителни от афтърмаркетните свещи са NGK 6458 - PFR6Q. Няма значение дали колата е на газ или бензин защото свещите са Platinium. За много други двигатели на газ учудващи добри са отзивите за чешките BRISK, но този случай не смея да ти ги препоръчам. На лично ти изпращам офертата.