KOKO 100 C4

Дебилистик
 • Content Count

  11,410
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

About KOKO 100 C4

 • Rank
  Кокича
 • Birthday 11/20/1964

Друго

 • Kaра
  Audi A8 4D 4.2 Q

Контакти

 • Website URL
  http://
 • Skype
  kokogeorgiev

Персонална информация

 • Location
  София
 • Interests
  автомобили, напитки, жени

Recent Profile Visitors

34,639 profile views
 1. Съжалявам, че чак сега виждам темата. С автора се познаваме и е попаднал в много неприятна ситуация. CVT не ги гледай тези европейски директиви. При авточастите е съвсем друго! Например една от най-старите и крупни фирми ТЕХ КО има ужасни срокове за връщане на стока без обяснения - 7 дни и то календарни. Щом си го позволяват значи имат основание и не се притесняват от комисии и чиновници. Поради тази причина съм особено внимателен при поръчки от тях. И най-лошото е, че сроковете са заложени софтуерно в програмата и даже шефа на клона, който те обслужва е безпомощен. ТОВА Е! Авторът е дал линк към онлайн магазина на чешката фирма Аутокели, която вече не е чешка, а силно побългарена от варненските тарикати Елит Кар. От февруари-март текат неприятни процеси и нивото на обслужване падна ужасно. Първото намалиха срока за връщане на 14 дни, а беше месец. Ако стоката се поръча от чешкия склад вече нямаш право на връщане защото било външна поръчка. Заради тази щуротия вече 3 пъти отказвам стъкла за огледала защото там грешките са много чести и то не по моя вина. Да не говоря за удължени срокове на доставка. Внимавайте много с тези срокове за връщане и ако е необходимо вземете на по-висока цена, но с достатъчно дълъг срок за връщане.
 2. Цецо, много добър приятел и съученик на моите момчета от почти 2 години е на висока позиция в столична автокъща, предимно за скъпи автомобили. Той каза, че въпреки всичко от Германия се пазаруват определени сегмент автомобили според марката, годините, ценови клас и др. Ако погледаш клиповете на Денис Рем това са предимно автомобилите предлагани от автокъщата. Клиентите на Рем са рускоговорящи от страните на бившия СССР. Доколкото знам руснаци практически липсват защото там мерките за внос са силно рестриктивни.
 3. Последното влизане на Vince е на 11 април 2017 г. Все едно да очаквате писмо от Аврам бакалина. Все пак пробвайте на телефоните в обявата.
 4. Здравей колега! Много те моля да ми изпратиш на л.с. номера на рамата, за да видя какво изпълнение е бронята и съответно лайстната.
 5. От снимката ми става ясно, че само предните стъкла са електрически. Дай ми и номера на рамата?
 6. FUCHS, REPSOL и PETRONAS към кои ги отнасяш? Не забравяй, че са собственост на мощни концерни, които при "необходимост" могат да смачкат такива, като Ravenol или просто да ги купят. Например за Репсола всички отзиви са много положителни. А за LIQUI MOLY ? Там цените са направо стряскащи и не мога да си обясня защо??
 7. Сега те разбирам напълно и съм абсолютно съгласен с теб! Решил си да се изкефиш докрай и това е твое неоспоримо право!
 8. Бих ти пояснил, че швабите продължават да си надценяват неимоверно колите и търсят "лохи" (терминът е руски и нарочно не казвам българският синоним). На 3 пъти пробвах преди доста години покупка на автомобили и бус от Германия и винаги установявах, че тези хора не са съвсем в час. Офертите на холандците и белгийците бяха по-добри, а автомобилите с по-малък пробег и перфектни технически. Например за бус Мерцедес един "немски" разбирач ме преметна с 500 марки и не го докара под предлог, че съм давал много малко (можех да ги взема, но трябваше после дълго да се лекува). След 2 месеца обаче ми докараха перфектен от холандската полиция за 3000 марки по-малко. Почти 15 години беше мой и със сълзи се разделих с него. Най-малкото сравнявам твоята кола с италиански кошник, на който му е видяна сметката вече.
 9. Това нали е с ДДС (Mwst). Ако да, значи 35 хилки netto. Колега, поинтересува ли се за колко е закупен нов въпросният автомобил, защото според мен той със сигурност е чукнал 3 годинки. И още нещо: Този модел вече не е актуален. Води се спрян 09.2018 г. Нали ми разбираш намека?
 10. Няма защо! Аз отдавна бях замислил този трик с изпращането на гарнитури, като писмо. Само трябва да се внимава служителят на куриерската фирма да не го забележи защото веднага ще претарифира пратката.
 11. И още дълго ще търсиш! Колега, без да се подигравам или те иронизирам те съветвам да си купиш или нова оригинална или що-годе читав неоригинал. Съдя по случката с бронята на един мой добър приятел. След като се опари с едни 350 лева вдяна какво трябва да прави и много да не чука по вратите на автоморгите.
 12. Влади, много трудно се намират! Съдя по нашия личен опит и разказите на колеги. Давността е 2-3 годишна, но ако има промяна тя е в лошата посока. Или не са читави, или са постни или собствениците им искат безумни цени. Говоря ти за наистина безумни, защото не съм тънкач, нито колегите, които търсиха. Освен това доколкото разбирам питащият се цели в "шестаците", а това е нещо подобно да погалиш лъва дори и в клетката. Това не са старите добри и почти вечни шестаци. Ти всъщност му намекваш за това.
 13. Здравей,колега.

  Трябва ми воден радиатор за Ауди 80,Б4,2000см3,90 к.с.,1993г. с климатик.

  Вин WAUZZZ8CZPA176837.

 14. Конкретно на този код двигател не са изпробвани, но са изпробвани на 8 цилиндров, който е практически със същата конструкция и горивен процес на цилиндъра.