Jump to content

FuLL_FLeX

Members
  • Мнения

    26
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от FuLL_FLeX

  1. Колега, имам интерес към радиатора за парното. Става ли за за 80 Б3 1.9 Д, 1991 г?
  2. Запалихме го днес след 4-5 дена мъки. Проблемът беше в този клапан, с който искахме да пуснем повече гориво. Ние го бяхме разхлабили прекалено много, като по този начин той не позволява горивото да стигне до дюзите. Затегнахме го и всичко е наред. Въпросът с обезвъздушаването стои така: тези двигатели се обезвъздушават сами след няколко превъртания на стартера.
  3. ахахахааха батка, виж пак дали няма 1.9 Д, щом не знаеш, че има такъв мотор, няма какво да те слушам
  4. Братле, това клапанче се намира върху помпата и знам, че може от него да се регулира колко гориво да пуска. Проблемът НЕ е там! Трябва ми съвет какво мога да направя, не критики! Точно за нея.
  5. Има едно клапанче на помпата и като се разхлаби съвсем малко почва на пуска повече гориво, но проблемът не е там. Откачих металните маркучи към дюзите и като завъртя ключа НЕ пръска нафта от там и не достига до цилиндрите.
  6. Да, има балончета, но и преди това имаше и палеше без проблем. Пробвахме да пуснем повече гориво, за да видим дали ще върви повече, но скъсахме тоя маркуч, точно където излиза от помпата. Поправихме го, всичко изглежда е на ред, но не иска да запали.
  7. Здравейте! Скъсах маркуча за излишната нафта, поправихме го, но сега не иска да запали. Дърпахме с друга кола и пак не ще. Падна акумулатора от въртене и не ще и не ще. Кажете моля какво да правя?
  8. FuLL_FLeX

    Мигачи

    Здравейте! Търся си комплект бели предни мигачи за Ауди 80 Б3 (1991 г.)!?
  9. Здравейте! Искам да попитам, кой номер е бушонът за светлините за задна скорост на 80 Б3?
  10. FuLL_FLeX

    Касетофон "Филипс"

    Можете да изтриете темата, оправих го.
  11. FuLL_FLeX

    Касетофон "Филипс"

    Ето това е, което мога направя.
  12. Здравеийте! Ако не се лъжа, съм с оригинален касетофон на Филипс на 80 Б3. Преди време спря да ми работи дисплея и сега вече това се оказа по-сериозен проблем, понеже си смених акумулатора и сега ми иска код за радиото, а аз не знам как да го въведа. Съвети как да си оправя дисплея или да въведа кода?
  13. Търся заден десен калник за 80 Б3, по-възможност керемиден.
  14. FuLL_FLeX

    Ауди 80

    Ауди 80 Б3 1.9 Д поема ли "двойка" бензин от Б4?
  15. От днес със сменени маншони на 2 карета и на хидравличната рейка.
  16. Дата на производство: 17.05.1991 г. Двигател: 1.9 Д Мощност: 75 к.с. Трансмисия: 5-степенна, ръчна Леки забележки по интериора и екстериора, отлично техническо състояние, много икономичен, централно заключване. Цена: 2500 лв Телефон за контакти: 0886545814
  17. Мерси, отивам да го сменям. ;]
  18. Колко струва ориентировъчно? (за Ауди 80 Б3 1.9 Д)
  19. Аз имам същия проблем, но освен това стоповете за задна предавка и лампичките над рег. номер не светят. Крушките на последните две са здрави. Какво да правя?
×
×
  • Create New...