Jump to content

justinmaggie

Members
  • Мнения

    65
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от justinmaggie

  1. Купувам прагове за ауди с2 авант 0888 87 23 85 София
  2. sk. първия ми пост в темата дори отдолу съм написал, че съм аз. Благодаря на ВИРУСС, че ми отговори на въпроса за окачването на ЛС.
  3. VIRUSS, без никакви задни мисли наистина ми е интересно относно клубспорт-а, понеже и аз исках клубспорт за моито ауди, обаче като ги питах от КВ и ми казаха че само в1 и в3 имат за комшетишън/с2/рс2 и съответно в3 си взех.
  4. Понеже се загледах в информацията за колата и ми стана доста любопитно как колата е в клубспорт при положение, че за този автомобил се предлага само кв в1 и в3 ? dani90
  5. Аз пък не разбирам , защо му се връзвате на този ?? И да го настъпя малко , приятел земи оправи циганийте по външния вид на колата ... няма такава цигания.
  6. Здравейте , мисля си в скоро време да се оборудвам с една с3-ка ... гледам моторите и по често срещаните са 209 кониовите (нямам буквата). Искам да попитам как е подръжката примерно сравнено с а3 1.8т ?? Какво да гледам конкретно при тези автомобили. Знам , че купето на аудитата е невероятно , но въпреки това има ли някое място кадето евентуално излиза ръжда ?? Кои , каквото знае за автомобила ще го помоля да пише.
  7. Страхотна кола , няколко пъти я виждам на диното в хеед , страхотна е и веджите са направи страхотно само задната броня кадето не ми харесва или добавката да се изразя по правилно )
  8. Пичове , Здравейте! Искам да ви попитам , понеже се носят лоши слухове за тези двигатели , а общо казано в семейството ми се взе Ауди А4 2.5Тди 2005 година.Двигателя като на предишните С4 и С5 ли е или ... ?
  9. аз горе посочих че търся АУДИ А6 2.5ТДИ , което е на базата на ауди 100 , обаче комби , и въпросът ми беше кои е наи читавия двигател +/-
  10. Audi A6 2.5TDI търся , и в заглавието съм го написал
  11. никои ли няма идея за двигателите които съм изброил по горе ??
  12. няколко човека ми каза , че имало още няколко двигателя към гамата 2.5 ТДИ 140 , 150 , 155 , 170 и 180 по спомен , какво ще кажете за тях , кои е наи популярен , здрав , на 150 коньовия му се носи лоша слава , кажете какви са проблемите при него
  13. Здравеите , скоро смятам да ви ставам колега , но.... какви са ви впечатленията от този автомобил,води му се лоша слава на този двигател , като цяла търся колата е от тези като ауди 100... по красиви са и ако може да е куатро.Оставям останалото на вас ,моля за ваще впечатления от автомобила.
×
×
  • Create New...