Jump to content

buhalesko

Members
  • Мнения

    44
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно buhalesko

  • Рожден ден 28.11.1988

Друго

  • Kaра
    Audi

Персонална информация

  • Локация
    Свищов
  • Интереси
    Футбол и т.н.

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

buhalesko's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Така,както каза колегата zinoto,при палене лоста на актуатора не помръдва (на ръка си се движи добре от горе до долу).Намислил съм да смъквам актуатора да го огледам и евентуално подменя с нов,който знам,че трябва да се настрои с помоща на vag-com.Ако някой има опит при свалянето на актуатора и има някаква тънкост или чалъм,който е хубаво да знам,ще се радвам,ако споделите.И другото за което бих ви помолил е,ако някой знае парт номера на актуатора с който мога да го търся по магазините.
  2. Извинявам се за късното включване отново,просто нямах възможност няколко дни да погледна колата.В най-скоро време ще проверя по начина по който е казал колегата zinoto.Щуцера на вакуум помпата съм го лепил преди 1-2 месеца, като си мислех,че от там е проблема,защото действително щуцера си беше разбит,но след залепянето, клапата за меко гасене вече работи перфектно и колата гасне без никакви шумове,отделно и спирачките се подобриха,от което съдя,че вакуума в системата е наред.Възможни най-скоро ще прегледам актуатора.
  3. Той не е ли капсулован?Ако го отворя след това дали няма да изпуска вакум ?
  4. като махнем атмосферното налягане от 1 бар,сметките излизат,колата е стокова
  5. Здравей,не,колата няма катализатор,заварена е права тръба на неговото място
  6. Здравейте колеги,колата е Audi a3 с код на мотора AHF.Проблема е следния,на Vag-com с газ до долу исканото налягане е 1.9 бара,а моята прави 1.3 най-много. Геометрията на турбото е почистена, сменил съм всички вакумни маркучи,пробвах с N75 от друга кола,промяна няма.Насочил съм се към повреден или не добре регулиран актуатор,въпросът ми е в правилна насока ли съм ?Благодаря предварително на отзовалите се.
  7. Колега, фаровете са Depo 

    150лв в супер състояние + ксенона 

  8. Здравей колега,кората под двигателя налична ли е ?
  9. buhalesko

    ЕГР на ауди а3

    Здравейте колеги,мотора на колата е AHF,върти ми се някаква идея за изолиране на ЕГР клапана,въпросът ми е , какво ще постигна,ако откача вакума на клапана и сложа някакво филтърче на този вакум?Отделно от това ще огранича и действието му софтуерно.Ще има ли някаква файда от тая работа ?
  10. Здравейте колеги,колата която искам да дискутираме в тая тема е Ауди а3 с AHF мотор.От около година си мисля,че демпферния маховик на съединителя ми е за смяна,прежалил съм го.Понеже имам кабела и програмата за диагностика днес закачих да поровичкам малко,отивам на канала където се гледа количеството впръскано гориво и гледам,че когато се появи притрисането от маховика се менят оборотите и количеството впръскано гориво,натискам педала на съединителя следователно притрисането изчезва,оборотите заспиват количеството гориво също.Та някой има ли логично обяснение на случващото се с най-милото ?
  11. buhalesko

    Подлакътник А3

    Здравейте колеги,искам да ви запитам , подлакътник от А4 става ли за А3 , 8l модела ?
  12. Здравейте колеги,става въпрос за ауди А3 8L.Въпросът ми е , предната броня и по-конкретно добавката за предната броня,черната добавка от долу,където стоят халогените от фейслифта,ще стане ли без преправяне на ауди от преди фейслифта
  13. buhalesko

    А3,AHF,актуатор

    Нека се досетя,ще е нужен vag com ?
  14. buhalesko

    А3,AHF,актуатор

    Здравейте колеги,искам да попитам по знаещите и можещите от мен , актуатора на ауди А3 с мотор AHF,може ли да бъде заменен с актуатор от AFN да речем,или общо казано,актуатора на AHF с какви други модели е взаимно заменяем?
×
×
  • Create New...