Jump to content

buhalesko

Members
  • Мнения

    44
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от buhalesko

  1. Така,както каза колегата zinoto,при палене лоста на актуатора не помръдва (на ръка си се движи добре от горе до долу).Намислил съм да смъквам актуатора да го огледам и евентуално подменя с нов,който знам,че трябва да се настрои с помоща на vag-com.Ако някой има опит при свалянето на актуатора и има някаква тънкост или чалъм,който е хубаво да знам,ще се радвам,ако споделите.И другото за което бих ви помолил е,ако някой знае парт номера на актуатора с който мога да го търся по магазините.
  2. Извинявам се за късното включване отново,просто нямах възможност няколко дни да погледна колата.В най-скоро време ще проверя по начина по който е казал колегата zinoto.Щуцера на вакуум помпата съм го лепил преди 1-2 месеца, като си мислех,че от там е проблема,защото действително щуцера си беше разбит,но след залепянето, клапата за меко гасене вече работи перфектно и колата гасне без никакви шумове,отделно и спирачките се подобриха,от което съдя,че вакуума в системата е наред.Възможни най-скоро ще прегледам актуатора.
  3. Той не е ли капсулован?Ако го отворя след това дали няма да изпуска вакум ?
  4. като махнем атмосферното налягане от 1 бар,сметките излизат,колата е стокова
  5. Здравей,не,колата няма катализатор,заварена е права тръба на неговото място
  6. Здравейте колеги,колата е Audi a3 с код на мотора AHF.Проблема е следния,на Vag-com с газ до долу исканото налягане е 1.9 бара,а моята прави 1.3 най-много. Геометрията на турбото е почистена, сменил съм всички вакумни маркучи,пробвах с N75 от друга кола,промяна няма.Насочил съм се към повреден или не добре регулиран актуатор,въпросът ми е в правилна насока ли съм ?Благодаря предварително на отзовалите се.
  7. Здравей колега,кората под двигателя налична ли е ?
  8. buhalesko

    ЕГР на ауди а3

    Здравейте колеги,мотора на колата е AHF,върти ми се някаква идея за изолиране на ЕГР клапана,въпросът ми е , какво ще постигна,ако откача вакума на клапана и сложа някакво филтърче на този вакум?Отделно от това ще огранича и действието му софтуерно.Ще има ли някаква файда от тая работа ?
  9. Здравейте колеги,колата която искам да дискутираме в тая тема е Ауди а3 с AHF мотор.От около година си мисля,че демпферния маховик на съединителя ми е за смяна,прежалил съм го.Понеже имам кабела и програмата за диагностика днес закачих да поровичкам малко,отивам на канала където се гледа количеството впръскано гориво и гледам,че когато се появи притрисането от маховика се менят оборотите и количеството впръскано гориво,натискам педала на съединителя следователно притрисането изчезва,оборотите заспиват количеството гориво също.Та някой има ли логично обяснение на случващото се с най-милото ?
  10. buhalesko

    Подлакътник А3

    Здравейте колеги,искам да ви запитам , подлакътник от А4 става ли за А3 , 8l модела ?
  11. Здравейте колеги,става въпрос за ауди А3 8L.Въпросът ми е , предната броня и по-конкретно добавката за предната броня,черната добавка от долу,където стоят халогените от фейслифта,ще стане ли без преправяне на ауди от преди фейслифта
  12. buhalesko

    А3,AHF,актуатор

    Нека се досетя,ще е нужен vag com ?
  13. buhalesko

    А3,AHF,актуатор

    Здравейте колеги,искам да попитам по знаещите и можещите от мен , актуатора на ауди А3 с мотор AHF,може ли да бъде заменен с актуатор от AFN да речем,или общо казано,актуатора на AHF с какви други модели е взаимно заменяем?
  14. Здравей колега,имаш ли актуатор ?
  15. Здравей колега , вълнува ме комплект съединител на Валео с твърд маховик за Ауди А3 1998 година, с код на мотора AHF, каква цена можем да измислим?
  16. фаровете с лупите ли са , и ако са , цена ако може
  17. Здравей колега , каква цена можеш да ми предложиш за :комплект съединител с твърд маховик за Ауди А3 , 1998 година , код на мотора AHF
  18. Хидравлична рейка ?? Ако има състояние и цена , мерси
  19. Здравей колега , имаш ли шайбата за свободен ход , тая на алтернатора която е , ако я имаш в какво състояние е и цена ако може.
  20. Мерси колега , ще помисля по въпроса ,ако го измисля ще се свържа с теб
×
×
  • Create New...