Jump to content

slavista

Members
  • Мнения

    150
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A3 FSI 150

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    София

Контакти

  • Skype
    S_L_A_D_U_R4254

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

slavista's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Румене , казвам нещата ,които преминах и не съм доволен . Споделям опит с останалите в групата . Истината е такава ,че съм бил коректен във всяко едно отношение с теб ,а в замяна съм чакал със седмици да ми се погледне колата ,а имаме уговорки от месец преди това . Не ми харесва и го споделям с останалите в групата . Ти се опитваш да ме изкараш мен виновен и т.н ? Аз бях твой клиент и това е изцяло моето мнение . Смятам ,че е редно да спрем да дълбаем в темата и да си пожелаем здраве и късмет за напред ?
  2. @kpematop разбрахме се да сложи силикон и със вакуум да се сменя , но това нещо не се случи .Два пъти съм карал кола в официален сервиз и отношението беше друго. За тази кола четох , че там били невероятни некадърници и от мнения реших да я правя при румен.Не искам по никакъв начин да омаловажавам труда и желанието , но това е моят опит .Горчив , с дълго чакане и свършен на половина , ако изобщо е свършен. Мислех изобщо да не се включвам в темата ,но реших , че ще бъда в помощ на колеги , които са се чудили.
  3. @kpematop разбрахме се да сложи силикон и със вакуум да се сменя , но това нещо не се случи .Два пъти съм карал кола в официален сервиз и отношението беше друго. За тази кола четох , че там били невероятни некадърници и от мнения реших да я правя при румен.Не искам по никакъв начин да омаловажавам труда и желанието , но това е моят опит .Горчив , с дълго чакане и свършен на половина , ако изобщо е свършен.
  4. критика , тук във форума не се приема?Истината е , че съм чакал по 1 месец за колата , защото се вършат лични неща.Аз във всяко едно отношение съм бил разбран към Румен. Всеки един ремонт го имам записан и мога да кажа колко ми е излезнал труда , но не съм сигурен , че е ок да го пиша.Три пъти колата я носих за теч на масло от пробката и три пъти продължаваше този проблем. Нито искам да нападам някого , но това е истината и я споделих с хората , които търсят мнения за майстори. Отново заставам зад думите си , ако карате ауди а6 4ф това не са местата , които ще ви свършат работа , а ако ви свършат половинчата работа , то тя ще бъде след 2 месеца чакане.
  5. Аз също потвърждавам думите на колегата и бях клиент на Ники и Румен ,но не искам да чувам повече за тях .
  6. Колеги , повдигам стара тема ,но имам проблем с актуатора и ме интересува къде да отида да го правят в София. Някой скоро сменял ли е, къде го е адаптирал
  7. Купувам yatour с допълнителния адаптер за концерт . лс
  8. Свещите съм ги сменял преди има няма 1000 км . Възможно ли е бобината да прави такива мизерии ? Вижте как почна да подскача мотора
  9. Здравейте! Колата започна да прекъсва и да няма мощност . Когато дам газ колата се тресе яко и двигателят подскача Това са грешките на двигателя . Какво точно означават тези грешки? Колата е 2.0 fsi 150 hp АXW
  10. Здравейте! Преди няколко седмици ми светна "чека" закачих я вкъщи и изтрих 2 грешки. Сега отново светна , което значи ,че проблема е сериозен.. Колата си върви без проблеми и се държи нормално. Прикачил съм грешките , може ли да ми кажете къде да търся проблема? 18973 low pressure fuel sensor - ниско налягане на горивото? А другата грешка май е свързана със всмукателните тръби Колата е А3 2.0 фси
  11. Колега,пробвай с по-хубав и по-високо октаново число бензин. Преди време ме спря едно момче по околовръстното с 1.6 ФСИ и той се оплакваше със същите признаци . Няма ли някои с audi concert 2 ,който да вкара едно рамо как да изкарам АУХ
  12. Concet 2+ на теб съм почти сигурен ,че може да ти се изкара такъв .
  13. Някой пробвал ли е на Concert ll да изкара AUX? http://www.dotshop.it/images/DOPPIO%20DIN%20A3%208P.jpg - за това става въпрос . От супер много време искам да си имам ,ама само колебливи коментари чета .
  14. Колеги,може ли да ми изпратите мнението или темата , където е описан проблема за вратата ,че не ми свети ,че ми е отворена шофъорската врата Това е същото като при нас ?
  15. Момчета,пише ли ви на талоните кой евростандарт са ? Излезнаха новите данъци и вече няколко години ме клатят с 230 лева данък 2.0 FSI 150 HP . В големия ми талон не пише ,че колата ми е ЕВРО 4 ? Има ли колега с 150 коня и евро 4 да ми каже колко данък плаща?
×
×
  • Create New...