Jump to content

nik74

Members
  • Мнения

    67
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от nik74

  1. Благодаря, не съм запознат,но е голам разход,1200 лв ми искат за нов с почистване на системата и фолтър
  2. Здравейте колеги. Търся компресор да климатроник на Ауди А6 3000 куб дизел 233 к.с 2007 г комби,куатро. Търся работещ компресор. Тел 0886558554
  3. Купувам задна пружина за Ауди А 6 3 куб комби 2007 г С6. Очаквам предложения,благодаря.
  4. От няколко дена съм съм собственик,каско направих но се засне в този вид.
  5. Здравейте!Търся да закупя дневни светлини за Ауди S6 2007 година.Тези който са вградени в бронята. Интересува ме само дясната светлина,ако е необходимо мога да кача снимки.Може и втора употреба,само да работи!На моята се спука стъклото и не работи.
  6. Здравейте!Търся да закупя дневни светлини за Ауди S6 2007 година.Тези който са вградени в бронята. Интересува ме само дясната светлина,ако е необходимо мога да кача снимки.Може и втора употреба,само да работи!На моята се спука стъклото и не работи.
  7. Днес 15.03.2013 г след като си говорихме по телефона със шефа на сервиза на АУДИ във Варна бях поканен на безплатна диагностика и след 1 час ми се извиниха и ми върнаха сумата от 78лв. Това е сервиз на "МЯСТО"!!!
  8. Купувам лятна гума "PIRELLI P 7 CINT" 205/55/16 PIRELLI P7 CINT
  9. Здравейте! Вижте какъв емайл съм написал на "СПЕЦИАЛИСТИТЕ " от" ПОРШЕ ВАРНА" <br style="font-family: Verdana;">Здравейте!Вчера 06.03.2013г имах запазен час за 09 часа с оплакване, за намалена мощност на автомобил Ауди А6 2,5 ТДИ AKE мотор .След 1 час диагностика ми бе съобщено,че трябва да ми бъде сменен електроклапана на турбото. Реших да не го сменям при вас. На другия ден отидох в сервиз в Добрич. Там когато свалиха клапана за да му запишат номера за да поръчат нов установиха, ще единият маркуч,които влиза в клапана е спукан и от там ясно се чува свистене на въздух.Питам ви сега защо ми взехте 78 лв???И ако бях се съгласил,щяхте да ми смените един работещ клапан, защото никой от вас не си е направил труда да провери механично клапана, а се доверявате на проверката по компютър.Преди известно време ви посетих ,понеже ми светеше лампа за адаптивните светлини на таблото.Доста време се мъчихте, не можахте да оправите повредата и пак ме накарахте да ви платя,и на въпроса от моя страна защо ми вземате пари ми бе отговорено ,че се вземат малко пари, защото не е свършено нищо, ако беше отстранена повредата сумата щеше да е съвсем друга.ЩО ЗА ПОЛИТИКА ВОДИТЕ???ПРОСТО НЯМА КАК ДА МЕ НАКАРАТЕ ДА ВИ ПОСЕТЯ ОТНОВО.<br style="font-family: Verdana;">
  10. Здравейте! Вижте какъв емайл съм написал на "СПЕЦИАЛИСТИТЕ " от" ПОРШЕ ВАРНА" <br style="font-family: Verdana;">Здравейте!Вчера 06.03.2013г имах запазен час за 09 часа с оплакване, за намалена мощност на автомобил Ауди А6 2,5 ТДИ AKE мотор .След 1 час диагностика ми бе съобщено,че трябва да ми бъде сменен електроклапана на турбото. Реших да не го сменям при вас. На другия ден отидох в сервиз в Добрич. Там когато свалиха клапана за да му запишат номера за да поръчат нов установиха, ще единият маркуч,които влиза в клапана е спукан и от там ясно се чува свистене на въздух.Питам ви сега защо ми взехте 78 лв???И ако бях се съгласил,щяхте да ми смените един работещ клапан, защото никой от вас не си е направил труда да провери механично клапана, а се доверявате на проверката по компютър.Преди известно време ви посетих ,понеже ми светеше лампа за адаптивните светлини на таблото.Доста време се мъчихте, не можахте да оправите повредата и пак ме накарахте да ви платя,и на въпроса от моя страна защо ми вземате пари ми бе отговорено ,че се вземат малко пари, защото не е свършено нищо, ако беше отстранена повредата сумата щеше да е съвсем друга.ЩО ЗА ПОЛИТИКА ВОДИТЕ???ПРОСТО НЯМА КАК ДА МЕ НАКАРАТЕ ДА ВИ ПОСЕТЯ ОТНОВО.<br style="font-family: Verdana;">
  11. nik74

    Голяма навигация

    Под ченджера има нещо като рафт,празнина.Откъде мога да купя подобен тунер,цени?
  12. nik74

    Голяма навигация

    Колега нямам нищо под ченджера .
  13. nik74

    Голяма навигация

    ОК,при положение,че имам тунер как се настройва?А, ако нямам?
  14. nik74

    Голяма навигация

    Къде да търся тунер? Относно навигацията излиза диск с карта на Италия, но не знам как работи.
  15. nik74

    Голяма навигация

    Здравейте колеги!Автомобилът ми има голяма навигация и досега освен за музика не съм използвал за друго.Предполагам,че може да се гледа ефирна телевизия и навигация. Ако някои е запознат как се настройва или въобще каквото се сети ще съм му благодарен.
  16. nik74

    AUDI A6 3.0 D 224 К.С

    Благодаря за отговора!
  17. nik74

    AUDI A6 3.0 D 224 К.С

    Забравих да ви питам като купувам АУДИ 3,0 224 к,с какво да гледам най- вече?
  18. nik74

    AUDI A6 3.0 D 224 К.С

    Здравите колеги!Предварително се извинявам, може би има подобна тема, но искам да се информирам за АУДИ А 6 3.0 дизел 224 конски сили, автомат. В момента съм собственик на ауди А6 2,5 TDI 180 к. с АКЕ мотор,автомат и разходите за обслужването не са никак малко?Чувал съм,че 3000 кубиковото ауди е с верига и се сменят само масла и филтри? По отношение на окачване и други подробности същото ли е като ауди 2,5 ТДИ?Разхода на гориво по малък ли е от на 2,5?Ако някои има мнение нека сподели ще съм му благодарен .Дебитомера, акумулатора и амортисьорите еднакви ли са на двата модела ,питам, понеже скоро ги сменях на моето ауди и дали мога да ги ползвам за 3000 кубиковото?
  19. Сега като ми каза видях,че има такава тема.благодаря
  20. Търся летни гуми 205/55/16 втора ръка.Ако са нови да са на достъпна цена.
  21. Здравейте! За нищо на света не ходете в сервиз Митакови в град Добрич.Ще получите най-лошото съотношение качество-цена.Не ми се изпада в подробност,но аз точно това получих.Може да ти ремонтират нещо.но ще развалят още толкова неща.
  22. nik74

    Книжка за 2,5 ТДИ 180 Ps

    Много ти благодаря колега,чудесна работа Благодаря ти!
  23. Здравейте колеги!Извинявам се ако има подобна тема,но ако някой има книжка с упътване за различните лампи на таблото и за всичко останало за автомобил 2,5 ТДИ 180 Ps AKE мотор ще помоля за копие.Ще си платя всички разходи и каквото е необходимо.Може с куриер да се прати.Благодаря предварително.
  24. Аз го купих за 20лв от "AUTO1"
×
×
  • Create New...