Jump to content

lennox

Members
  • Мнения

    10
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    A6 2.8 quattro

Персонална информация

  • Пол
    Male

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

lennox's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Колега дай някакъв телефон че имам въпроси за автоматика

  2. Свалям салона на 300, че жената неможе да влезне в мазето и ще ям бой вече
  3. Цена на част от нещата: Кожения салон с корите 400лв (подгрев и надуване на предните) Газов инжекцион 500лв (не е свален все още и може да го пробвате) Подлакътник с телефон 100лв Фарове с оригиналния ксенон двата 100лв Мрежа - кучкарник 40лв Предните калници двата 100лв (не са удряни) Преден капак 100 лв За другите неща питайте. Все още почти нищо не е свалено от колата
  4. С моя компютър изписва, грешка в сензор за скоростта на/в кутията. Самият датчик е различен при двете кутий и е вътре в кутията. При едната е датчик на Хол, а при другата…непомня точно какъв беше. Вариант е смяна на датчиците, но трябва да се разглобят двете кутий, а тая от 2.7 е вече качена на колата и не е сигурно дали ще стане. Искам да пробвам първо без да ги свалям, т.е. само софтуерно ако може да се излъже по някакъв начин. С другия компютър от 2.7 ми изписва грешка, че комп на двигателя не открива или по точно, че не може да се свърже с компютъра на скоростната кутия и тая грешка не може да се трие. Докато при първият вариант с моя компютър грешката се трие и при вдигане на над 40км/ч пак излиза. Те дори и компютрите хардуерно не са еднакви. Единия(2.8) е в 512кб памет, другия(2.7) е с 1мб памет. Иначе ако са с еднакви памети може да се презапоят чиповете и става…правили са ги българите . При по-старите скоростни кутий става…... Май ще си търся кутия от 2.8, пък тая ще я продада рано или късно…..Няма друг начин Може да се прекодира компютъра на двигателя да работи с тази кутия, но ми трябва рамата на двигателя на тази от 2.7, а аз го нямам (кутията е от морга…)
  5. Та, колеги, помагайте Случката е следната: Колата e ауди а6 ц5 куатро автоматик 1998г Счупиха ми се скоростите. Взех друга автоматична кутия, но от 2.7 битурбо. Майсторът, ако може въобще да се нарече майстор, въпреки, че ремонтира само аудита и със сигурност доста от вас го знаят ме уверяваше, че става. Тия от моргата също ми казаха, че става, но….Моите скорости (счупените) от 2.8 са 5HP-19 DEX , тия от 2.7 са 5HP-19 EDF. Кутията я сложиха без проблем, колата тръгна , но минава в авариен режим винаги, когато премине 40 км/ч. т.е. компютъра на кутията не може да работи с тая кутия, заради някакъв сензор, който е вътре в кутията и е различен. Взех компютър за скоростите от 2.7 и го сложих. Той работи с нея, но пак минава в авариен режим, защото пък компютъра на двигателя не работи с този компютър от тия скорости. Казвайте какво да правя. Дайте някакъв съвет/майстор. Не ми се дават още пари за друга кутия .От София съм…..
  6. Колата е 2.8 quattro автоматик типтроник 1999 комби Джанти 16 с еднакви гуми ел кожен салон с подгрев, надуване и памет печка (не работи) ABS, ESP Навигация (малката) Bose 280 или 260W , ориг. със субуфер, 6 диска, audi concert Теглич Парктроник оригинален Климатроник Волан s-line с еърбега Система за измиване на фаровете Оригинален ксенон Газов инжекцион на 2 години И още други….. Проблемът е в скоростите, по-точно диференциала в кутията иначе всичко друго работи. Задните възглавници са сменени с обикновенни аморт. 0888012760 Иво
  7. Търся емблемите quattro (предната и задната) и 2.0 E 16V . Молим ви се ... страшно е грозно отзад, много гадно личи че ги е имало.
  8. търся емблемите quattro (предната и задната) и 2.0 E 16V
×
×
  • Create New...