Jump to content

evitta15

Members
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от evitta15

  1. Здравейте, Някой дали има отзиви за prospeed http://www.prospeed.bg/ и по точно за диагностика. Свети ми лампата за air bag-а и предполагам, че трябва да се включи компютър за да се разбере какъв е проблема.
  2. Здравейте, Някой може ли да ми препоръча добър ключар, т.к. през почивните дни са ми разбили ключалката на шофьорската врата. Ще Ви бъда много благодарна!!!
  3. evitta15

    User`s manual A3

    Привет отново Ros81 благодаря ти за линка. Но нещо не можах да намеря какъв тип масло трябва да използвам. Ще съм благодарна ако някой може да ми каже
  4. evitta15

    User`s manual A3

    Привет, Наскоро си взех А3-ка и от две седмици усилено търся накакво по-подробно описание за колата Става дума за А3/1.8 бензин/125 коня/ 2000г производство. Ако някой има в наличност User`s manual за така описания модел, ще съм повече от благодарна да го сподели с мен Мерси предварително
  5. Към Sportive Впечатлена съм - най-долната снимка =) Мерси предварително
  6. Привет отново, Аз също издирвам капачки за следните джанти(на прикачените снимки). Ще съм благодарна някой да ме насочи към определен магазин, автоморга или където и да било в интернет пространството или в района на София.Също така ще съм благодарна някой да ми даде подробности за въпросните джанти като например: марка, модел и т.н.
  7. Привет За какви джанти стават въпросните капачки? И също така правилно ли разбирам, че целия сет от 4 капачки е 24лв.
×
×
  • Create New...