Jump to content

hym

Members
  • Мнения

    8
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    AUDI A4 1.9 TDI

hym's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. При мен се получи подобен проблем след като си мотирах СД то, но на рено меган. Нещо бях усукал жилото. Извадих наново СД то и понаместих жилото да не се прегъва. Сега е ОК
  2. Имам въпрос. Аз имам същите проблеми, смених дебитомер и не се оправи. Имам омазняване по ЕРГ клапана и по интеркулера отгоре. С почистване на турбото ще стане ли или турбото е за ремонт
  3. hym

    Чувате ли си турбините?

    Колеги и аз да се намеся в темата. карам 1,9 тди 131кс. Като подам газ рязко се чува свистене все едно пускам парното. Гледах маркичите уж са ок. катализатора май е избушен. Някви идеи.
  4. Да се включа и аз. Моите махагонови лайсни ги боядисах в цвета на колата. Така ме посъветва бояджията. Според мен стои много добре. Само трябва да си намериш номера на цвета.
  5. Само за информация, монтирах датчик и сега всичко е наред. Датчика който намерих беше от А3 но няма проблем в показанията.
  6. Благодаря колега намерих ги в Аутодатата както ми каза. Обаче се оказа че въобще нямам монтиран датчик след ремонта и буксата е скъсана. Сега го поръчах в една автоморга заедна с буксата. Благодаря отново.
  7. Благодаря за отговора. Колата беще с удар в радиатора и е сменян. Още веднъж благодаря.
  8. Здравейте. От скоро съм притежател на Ауди а4 1.9 ТДИ 2002. Имам проблем с показанията на външната температура на екрана на борд комютъра. Показва ми грешно външната температура. Показанията са с около 6 до 8 градуса по високи от действителната. Моля за вашите мнения.
×
×
  • Create New...