Jump to content

hym

Members
  • Мнения

    8
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от hym

  1. При мен се получи подобен проблем след като си мотирах СД то, но на рено меган. Нещо бях усукал жилото. Извадих наново СД то и понаместих жилото да не се прегъва. Сега е ОК
  2. Имам въпрос. Аз имам същите проблеми, смених дебитомер и не се оправи. Имам омазняване по ЕРГ клапана и по интеркулера отгоре. С почистване на турбото ще стане ли или турбото е за ремонт
  3. hym

    Чувате ли си турбините?

    Колеги и аз да се намеся в темата. карам 1,9 тди 131кс. Като подам газ рязко се чува свистене все едно пускам парното. Гледах маркичите уж са ок. катализатора май е избушен. Някви идеи.
  4. Да се включа и аз. Моите махагонови лайсни ги боядисах в цвета на колата. Така ме посъветва бояджията. Според мен стои много добре. Само трябва да си намериш номера на цвета.
  5. Само за информация, монтирах датчик и сега всичко е наред. Датчика който намерих беше от А3 но няма проблем в показанията.
  6. Благодаря колега намерих ги в Аутодатата както ми каза. Обаче се оказа че въобще нямам монтиран датчик след ремонта и буксата е скъсана. Сега го поръчах в една автоморга заедна с буксата. Благодаря отново.
  7. Благодаря за отговора. Колата беще с удар в радиатора и е сменян. Още веднъж благодаря.
  8. Здравейте. От скоро съм притежател на Ауди а4 1.9 ТДИ 2002. Имам проблем с показанията на външната температура на екрана на борд комютъра. Показва ми грешно външната температура. Показанията са с около 6 до 8 градуса по високи от действителната. Моля за вашите мнения.
×
×
  • Create New...