Jump to content

danish

Members
  • Мнения

    2700
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от danish

  1. Какво направи с оная габровската?
  2. В петъка няма да идвам, иначе точно си поръчвах и за мен. Ще трябва да разходим колегата два пъти.
  3. Преди 15 мин си взех и вече почти свърши първото бурканче. Чудна е лютеничката, а патладжанът е добре изпечен и придава разкошен вкус! Тия дни пак.
  4. Май ще е S4, ще свикна с размера (който, както знаем, е важно да е голям!). Благодаря на всички отзовали се!
  5. Добре, да внеса малко пояснения, за да не се разводнява темата. След някакво проучване на пазара, комбинирано с доста мнения на потребители, добавено към потребностите ми и определения ми бюджет, съм се спряла на тези два телефона. Ако се отклоня от избора си, то ще е в посока Samsung Galaxy S5, примерно, или последното което видях е S4 zoom. Не ме препращайте към други марки, освен ако няма много сериозен аргумент за това. И благодаря на всички за изказаните мнения!
  6. Аргументирайте се, моля!
  7. Здравейте, колеги! Аз пак се вкарах в дилема за покупка на нов телефон. Като цяло съм се спряла на Samsung Galaxy S4 mini, защото: - по-компактен е, в женски ръце изглежда по-естетически издържано, отколкото големия телевизор; - има що-годе същите функции като големия; - по-евтин е; - би трябвало да прави някакви нормални като качество снимки. Въпросът ми е, какво пропускам, ако си го взема него, а не големия? С какво големият е по-добър и заслужава ли си разликата в цената? п.п. Не искам iPhone, така че нека да няма такива мнения в темата. Благодаря!
  8. Е то ако ми работеше читаво Ц3-00 -та, хич и нямаше да се оглеждам да го сменям, ама взе да сдава багажа. И като ще се дават пари за нов телефон, та поне да е верно някакво чудо на техниката. Иначе мен много ме е яд да давам такива пари за телефон. По-добре за самолетни билети. Благодаря за обективното мнение. Все пак кое накланя везните в полза на Самсунга от твоя гледна точка?
  9. E то аз мога да си взема Е72 за 300 лева и ще ми върши перфектна работа, ама нали трее сме модерни. Ама почвам да се чудя дали наистина трябва...
  10. Свате, бива ли така да се изразяваш? Аз малко ли съм човек? Я сега, дайте малко мнения и сравнителни анализи за iPhone и Samsung Galaxy S3. Чувам няколко много добри мнения за СГС3 от близки хора, които не биха ме подвели, а са много доволни от продукта. И добре се аргументират. Но искам да "чуя" и форумното мнение.
  11. И това е вариант. Обмислям го. Можеш ли да ги питаш за цена, но задължително за черен, не мога да преглътна белия цват, много ми е грозен...
  12. Колко ниска можеш да намериш? Дзънн, може и на л.с.
  13. Не още, чакам да ми намериш ниска цена. Не мога да се обадя, той ми е за служебната карта. Трябва да се обади шефът на фирмата, а няма да го направи. Но може да помисля за някоя друга фирма.
  14. Добре де, явно натам се накланят везните. Ясно е, че ще ползвам интернет, то кой не ползва? Малко ще ми е тъпо с всекидневното зареждане, но явно и с това се свиква. Важното е лесно да се въвеждат контакти и лесно да се вадят.
  15. Все пак сме 2012 година, такъв имах през 98-ма.
  16. Аз все пак съм убедена, че ако не е с куерти, то със сигурност ще е айфон. Досега едно лошо мнение не съм чула за него. Ако действително се намери за 700 лв, направо ще се ориентирВам натам. А си мисля, сега като излезе 5-цата, няма ли да паднат цените на 4S? 1. по-удобна ми е; 2. при металната по-голямата част от корпуса на телефона е метална, докато при виртуалната са горе-долу 50/50. Както споменах, аз имам леко небрежно отношение към телефоните и често се случва да бъде изтърван, та ми е важно да е удароустойчив.
  17. Голямшък ми изглежда. Мисля си, ако все пак ще е с тъч-скрийн, най-вероятно ще е iPhone. А някакви впечатления от Нокиа Е6? Щото хем евтин ми се вижда, хем е с куерти, а и сигурно ще му държи батерията. Въпреки че исках да сменя малко и да не е пак Нокия.
  18. Дай идея за някой приличен андроид с qwerty и модел на нокиа с уиндоус, моля.
  19. Добре, значи остава едната опция. А нещо друго, за да се двоумя между поне две неща? Никой ли няма наблюдения върху Блекбъритата?
  20. Че кой оператор ги дава толкова евтино? Ние сме бая голям корпоративен клиент на МТел, а пак не ни дават чак такива цени.
  21. Налага се да си сменя телефона, тъй като дъртата Нокия взе да сдава багажа. Трябва ми за служебни цели, най-вече за разговори, но е добре да има други функции. Искам да му държи батерията поне 2 дни, защото с баба Нокия ми държи 4-5 и съм се разглезила. Предпочитам querty клавиатура, от една страна лесно се пише на нея, от друга - тези с големите тъч-скрийнове не знам дали ще издържат всичките удари, шутове и мъчения, на които неволно го подлагам. Не ми се дават и много пари, примерно 500-600 лв макс. Не мога да се пречупя да дам 1200 лв за айфон, при положение че за тези пари отивам за една седмица на почивка някъде. Въпреки това ми остава като опция, защото всички го хвалят много. Мисля за някакво Blackberry, но отзивите, които имам са само за старите им модели и не са меродавни. Дайте някакви насочващи съвети, че съвсем съм боса в технологичното развитие на телефоните. Благодаря предварително!
  22. Ами заповядай де! Само на Q3 засега, но лятото и на А3. Само се обади предварително.
  23. Аз два пъти пренасях апартаменти с такава А3-ка, така че знам, че има потенциал. Сложи си магнитен ски багажник, върши идеална работа.
×
×
  • Create New...