Jump to content

danish

Members
  • Мнения

    2700
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно danish

  • Рожден ден 4.11.1980

Друго

  • Kaра
    мелка

Контакти

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Персонална информация

  • Пол
    Female
  • Локация
    София
  • Интереси
    Много съм интересТна!

Последни посетители

9986 профилни разглеждания

danish's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Какво направи с оная габровската?
  2. В петъка няма да идвам, иначе точно си поръчвах и за мен. Ще трябва да разходим колегата два пъти.
  3. Преди 15 мин си взех и вече почти свърши първото бурканче. Чудна е лютеничката, а патладжанът е добре изпечен и придава разкошен вкус! Тия дни пак.
  4. Май ще е S4, ще свикна с размера (който, както знаем, е важно да е голям!). Благодаря на всички отзовали се!
  5. Добре, да внеса малко пояснения, за да не се разводнява темата. След някакво проучване на пазара, комбинирано с доста мнения на потребители, добавено към потребностите ми и определения ми бюджет, съм се спряла на тези два телефона. Ако се отклоня от избора си, то ще е в посока Samsung Galaxy S5, примерно, или последното което видях е S4 zoom. Не ме препращайте към други марки, освен ако няма много сериозен аргумент за това. И благодаря на всички за изказаните мнения!
  6. Аргументирайте се, моля!
  7. Здравейте, колеги! Аз пак се вкарах в дилема за покупка на нов телефон. Като цяло съм се спряла на Samsung Galaxy S4 mini, защото: - по-компактен е, в женски ръце изглежда по-естетически издържано, отколкото големия телевизор; - има що-годе същите функции като големия; - по-евтин е; - би трябвало да прави някакви нормални като качество снимки. Въпросът ми е, какво пропускам, ако си го взема него, а не големия? С какво големият е по-добър и заслужава ли си разликата в цената? п.п. Не искам iPhone, така че нека да няма такива мнения в темата. Благодаря!
  8. Е то ако ми работеше читаво Ц3-00 -та, хич и нямаше да се оглеждам да го сменям, ама взе да сдава багажа. И като ще се дават пари за нов телефон, та поне да е верно някакво чудо на техниката. Иначе мен много ме е яд да давам такива пари за телефон. По-добре за самолетни билети. Благодаря за обективното мнение. Все пак кое накланя везните в полза на Самсунга от твоя гледна точка?
  9. E то аз мога да си взема Е72 за 300 лева и ще ми върши перфектна работа, ама нали трее сме модерни. Ама почвам да се чудя дали наистина трябва...
  10. Свате, бива ли така да се изразяваш? Аз малко ли съм човек? Я сега, дайте малко мнения и сравнителни анализи за iPhone и Samsung Galaxy S3. Чувам няколко много добри мнения за СГС3 от близки хора, които не биха ме подвели, а са много доволни от продукта. И добре се аргументират. Но искам да "чуя" и форумното мнение.
  11. И това е вариант. Обмислям го. Можеш ли да ги питаш за цена, но задължително за черен, не мога да преглътна белия цват, много ми е грозен...
  12. Колко ниска можеш да намериш? Дзънн, може и на л.с.
  13. Не още, чакам да ми намериш ниска цена. Не мога да се обадя, той ми е за служебната карта. Трябва да се обади шефът на фирмата, а няма да го направи. Но може да помисля за някоя друга фирма.
×
×
  • Create New...