Jump to content

bakalovag

Members
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A4 b5 facelift

bakalovag's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Т.е е обречена кауза и няма начин да е със сгъваем ключ с дистанционно! А с какъв мога да го сменя? Хайде колеги дайте вариант, неможе никой да не е сменял и да не е преминал към модул с дистанционно!
  2. Здравейте колеги! Темата е малко стара но нека пробвам да я съживя. Искам да попитам моят комфорт модул е 8D0 862 257 С, колата е имала сгъваем ключ с дистанционно, но стария собственик неможе да го намери. Въпроса ми е на колко MHz работи за да знам какъв ключ да си търся? Прочетох постовете но там няма данни за този модул.
  3. Купувам предна дясна капачка за тегич с дупка или по кратко казано предна дясна решетка с дупка за халоген на А3 2001г. Мисля, че и от 2001, 2002 и 2003 модела стават. За контакти лични.
  4. Здравейте колеги, Днес сложих LED крушки на централния плафон. Средната голяма светна но крайните не искаха. Оказа се, че "+" и "-" на крайните крушки които са с фасонга в самия плафон конструктивно са сменени или по точно така изработени. Пробвах със смяна на позицията на кабелите но или светват постоянно или не светват. На плафона на ГОЛФ4 крушките са с пътечки и става да се сменя положението, а на А3 няма как. Моля за мнение как да сложим крушките така, че да си светнат.
×
×
  • Create New...