Jump to content

pavlik74

Members
  • Мнения

    28
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от pavlik74

  1. Здравейте колеги ! Изчетох всичко във форума , но не можах да намеря нищо за моя проблем. Проблема ми е следния: Колата е Ауди А3, 1.8, 125к..От доста време сутрин трудно пали, гърми,гасне, а като запали няма мощност. И като загрее, пак ми остава проблема с мощноста (забива муцуна при 2000-3000 оборота.) Ходих на какви ли не майстори, но всеки казваше различни неща - бобина, прескочил ремък, свещи, кабели и тн. Преди два-три дни, колега дойде да замери налягането на помпата, показа половин бара и ми каза да я сваля да я погледнем. Свалих я и видимо си беше добре (чиста, моторчето си работеше). Питането ми е , след като я сложих , колата не иска да запали , дали е нещо свързано с компютъра? Няма газова и никога не е имала.
  2. pavlik74

    реле мигачи на А3

    Става дума за АУДИ А3 1.8 125 коня
  3. pavlik74

    реле мигачи на А3

    Здравейте ! Доста изчетох по темата за "просволутото" реле за мигачи, но никъде не срещнах проблем като моя. Става въпрос за следното: спряха ми да светят мигачите и аварийните, а иначе релето си "цъка" ама ефект никакъв. Питането ми е , дали е релето или нещо друго. Предварително благодаря .
  4. Продавам индивидуални ключодържатели с рег. номер по избор. Цена 12лв. Телефон за контакт: 0894924545 Павел.
  5. Ключодържател от полирана стомана 1.5мм. с рег.номер по избор. 12 лв. 0894924545- Павел
  6. Имам следния проблем. Днес сутринта като тръгнах за работа , колата при обороти 2000-2500 започна да ми глъхне,все едно няма мощност и след това се оправя.Когато я купих колата преди месец ,го правеше същото и в сервиза ми казаха че е от някакъв вакум клапан които вътре имал някаква мембрана която се е скъсала.Смениха го и се оправи.А сега от какво е ,представа си нямам Колата е ауди А3 1.8 125 коня 99год
  7. Май така ще стане Мерси А имаш ли идея от къде да си намеря читави уреди и кой може да ми монтира таблото?
  8. Здарвейте, От скоро имам А3, 1.8, 125 к и ми се появи странен проблем със скоростометъра и отчитането на гориво. Дано някой да може да помогне. Стрелката на скоростта при определени обороти стига 140 км/ч и остава там. През останалото време е на 0. Километража обаче отчита изминатите километри нормално. Стрелката за горивото също си показва каквото иска - само към края на горивото отчита точно май, през останалото време е или нон стоп пълен резервоар или е на нула. Някакви идеи как могат да се оправят тези неща или кой може да ми помогне? Чудя се дали са датчици или цялото табло е прецакано.
  9. Закарах колата в друг сервиз и там ми я оправиха.Когато свалиха капака на филтъра от горе,една от шпилките която го държи,беше паднала в карбуратора.Добре че не беше станала беля.Казаха ми че като са ми го чистили предишните майстори са объркали винчетата на карбуратора("били са се изгаврили направо") и затова е станало така.Сега е направо супер,не придърпва,стрелката на оборотомера не се мести.
  10. Благодаря за съветите!Отивам да си го купя спрея и ще я изкарам малко извън града.Ще погледна и маркучето за което колегата по-горе писа.
  11. Здравейте.Не съм загледал дали има подобна тема,ако има нека модераторите да ми я преместят.Проблема ми е следния:днес след като сипах бензин изминах около 10-15км. и на един сфетофар докато чаках,оборотите започнаха да падат.Наложи се да дръпна смукача за да потегля.Отидох до сервиза,там погледнаха карбуратора, пръснаха го с нещо и колата заспа.След по малко от километър започна пак да го прави,казаха ми че сигурно е от бензина и че трябвало да напълня резервоара и да сипя някаква добавка.Питането ми е следното,дали наистина може да е от бензина,и какви са тези добавки за изчистване накарбуратора.Че в момента ще ми е трудно да напълня резервоара (75л.)
  12. pavlik74

    audi 80 АБТ

    И аз имам същия проблем (може би).От скоро започна и на мен да глъхне мотора като подам газ на дълъг път.Става за секунда и се оправя,много е гадно особено ако изреварвам.Ауди-то ми е на бензин,свещите са ми сменени,центровка правих преди 2 месеца.Мисля си дали не е от времето нещо.
  13. В събота ще ходя на сервиз и ще пиша какво е станало.И аз си помислих същото но като пипнах болтовете с пръсти ми се сториха затегнати . Благодаря за мнението.
  14. И аз така си мисля ,но ме питеснява,да не е станало още нещо.Не ми се вярва да се е счупило от износване.Благодаря за съвета
  15. здравейте, не можах да намеря подобна тема и затова реших да пиша тук.Проблема е следния,днес докато се връщах от морето по магистралата нещо изтропа отпред под капака. Спрях да видя какво е , но нищо не ми направи впечатление.Волана осетих че се варти трудно чак в София.Отворих отново капака да видя помпата на хидравликата и видях ,че ремака го няма.Реших че се е скъсал и от там идва проблема,но си го намерих цял на кората под двигателя заедно с шайбата на коляновия вал която направо беше обезобразена.Проверих помпата но тя се върти нормално.Въпроса ми е , как е станало това.Ауди-то е 1.8s 90коня
  16. здравейте . Имам проблем с километража и скоростометъра.Работи 1-2ч.и след това исключва.Мисля че като загрее повече,тогава го прави
×
×
  • Create New...