Jump to content

kopchev

Members
  • Мнения

    28
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    audi A4T Avant

kopchev's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. kopchev

    КЛАПА НА ПРАЗНИЯ ХОД

    А къде ти я оправиха и колко струва тази настройка???
  2. kopchev

    Кажете каде е ...

    Пак търсих и пак нищо не намерих Мотора е 1.8Т
  3. kopchev

    Кажете каде е ...

    МИ сигурно ма аз не знам как явно да я намеря щот писах кви ли не глупости и не намерих
  4. kopchev

    Кажете каде е ...

    Кажете къде се намира тая клапа където се почиствала като ти мени оборотите колата? Ако мойе и снимки ще е най добре
  5. ОК мерси значи най лесния вариант е да ида при ключар и да ми направи една такава предна част където влиза в контакта и готово ))
  6. kopchev

    Проблем!!!

    Снощи това и направих и ми казаха, че е точно от температурата и така било редно да е , защото аз нямам термометър на таблото и мога да ползвам само този с кодовете от климатроника (код 55с за които не знаят) и това вило направено като предупреждение за ниските температури, че може да има заледявания т.н.
  7. Снощи си преместих амупата в новия ключ и за щастия успшях да се справя без да я счупя, защото стара в този така наречения премятащ се ключ я счупих Въпроса ми е мога ли да използвам един от оригиналните ключове (тай като имам целия комплект със се пласмасовия и сервзиния , плюс още един и номечето) и как да го откача от пласмасовата му коруба. И другия ми въпрос е има ли ключари които имат тези заготовки само отпред кадето са без пласмасата, къде е и колко стурва да ми го направят за да не си играя да го пиля и т.н.
  8. А колко струва един термостат и смяната му на точно този двигател, че мойта нещо неще да стопля и в тия студове е зле ма все не остава време за него.
  9. kopchev

    Проблем!!!

    Ма аз до колкото съм запознат няма датчик който да ти мери вискозитета а само нивото на течноста. А накладките са си ми добри. и странното е че то ако нещо не е наред няма да спре и да изгасне след тези три пъти а ще си свети докато не го оправиш. За това мисля че като има заледявания и застудявания - демек температурите паднат под -1 градус тя те предупреждава, но не съм сигурен . Нека някой компетентен да каже какво и дали е това??? Правило ли му го е миналата година в студовете, че на мен ми беше за първи път а иммам колата само от 4месеца
  10. kopchev

    Проблем!!!

    Сутринта като дадох на контакт и ми замига три пъти удивителния знак на таблото и изпищя заедно с него три пъти ??? Дали е предупреждение за студа на вън (защото знам че има коли дет мигат показват и какво ли не - справки пежо 307) И незнам дали е това или има нешо нередно по колата ми . Моля споделете, че нещо съм се притеснил.
  11. Ми по този повод и аз мога да се изкажа тогава. Един приятел има А6 2.5ТДИ с РЪЧНИ СКОРОСТ и веднаж на бъзик се дръпнахме ма то стана така че не се дърпахма ами той се опитваше да ме гони , но опита му беше мнооого неуспешен и смея да кажа че аз спрях някъде на 180-190км и реших че няма смислъл да го мъча повече. Та по този повод вие може да гадаете колкото искате и да си мислите там до 100 как вървяли пък след 100 как вървяли, но аз знам че изчезна някъде назад в огледалото!!! Аре гадайте си колкото искате не ми пречите!!! Нали пък сте все разбирачи !!!!!!! P.S. Сега понеже очаквам веднага да почнете с "ма той кой знае колко е бил сдухан тоя дизел и как този сигурно не може да кара" и в отговор да не се хабите напразно ще ви кажа, че колата му е в пперфектно състояние (може би в много по добро от на всичките тия дет ще се изкажат сега) и е шофюр от доста по дълго време от мен (това му е аработата)!!! Аре говоре сега колкото си щете гадатели мои
  12. Абе стига бе тая печка си набира почти цели 10сек. до 100км/ч. Що приказвате щуротии не мога да разбера.Просто няма никакаж шанс да бие. Бензинката колкото и да не е барза поне за около 9сек.ще направи 100. За пример ви давам един сайт да видите сравнение м/у А6 ТДИ и А4 1.8Т. За съжаление този мотор 2.0 16v не го намерих и за това съм дал тези коли за сравнение и сами се убедете и спрете да се правите на разбиращи и на баба Ванга ам,и четете малко какво пишат хората и какви характеристики дават на колите !!! http://carexpert.ru/compare.php?view=FromS...=audi4-1994s21&
×
×
  • Create New...