Jump to content

martin13

Members
  • Мнения

    119
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    A4 B6 Avant 2.5 TDI

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Sofia

Контакти

  • Skype
    playlife1213

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

martin13's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте имам нужда от една такава капачка за джанта http://www.hoodride-bg.com/e107_plugins/forum/forum_viewtopic.php?29676
  2. Колега имам 2бр. мишелин пилот ако искаш може да ти пратя снимки 60лв за двете
  3. Купувам 4бр. Пружини + амортес. за а4 б5 комби 1999 1.9тди
  4. Проблема е решен.Както и си мислеше майстора-клапана който държи налягането в двигатела и турбината най отгоре се намира метален кръгъл. 190лв.с работата сега колата вече е изправна.
  5. Аз лично не съм го чистил колата я карам вече 20000хил. като се има предвид че е италянка едва ли някои го е правил. Утре сутрин съм записал час при майтор та ще видим то с този двигател много неща може да са.
  6. Здравейте колеги, От два дни имам следния проблем:когато колата е студена не работи турбото (двигатела е по шумен,едвам върви и не се чува турбото).Та въпроса ми е следния някой имал ли е този проблем?Свързах се с майстор които ми обясни че може би е някакъв вакуум клапан с цена около 180лв.Става въпрос за 2.5тди АКЕ колата е и с чип ако има някакво значение изобщо. Ще се радвам ако някой може да помогне.
  7. Здравейте колеги проблема ми е следният когато минавам през неравности-дупки се чува ясно дрънчене от рейката точно където се съединява с волана.Този звук е от около месец два. Някой зблъсквал ли се е с такъв проблем и вярно ле е че на а4б6 е много играчка да се свали рейката за да се ремонтира евентуално?
  8. Купувал ляв стоп за а4 б6 авант 2003г. Нов или втора употреба.
  9. martin13

    Пак свети ECON при +10C

    Когато го натисна за да го изгася той се включва пак и не ми работи компресора това е проблема
  10. Колеги днес на това хубаво време пак ми свети ECON? Някой имал ли е този проблем и знаете ли от какво може да е? Колата е А4 Б6 Марси
  11. B6 3.0 TDI хахах това е някакъв нов модел... Колега първо Б6 3.0тди НЯМА!!! И второ аз имам 2.5 180 к.с. и изобщо не бих си правил експерименти с този капризен и скъп двигател.
  12. Здравейте колеги, от известно време имам следния проблем когато дам малко повече "зор" на колата особено в преспи мирише зверски на феродо.Според вас съединителя ли е за смяна? Някой имал ли е същия проблем? Колата е 2.5 АКЕ quattro
  13. Здравейте колеги, имам следния проблем.От време на време копчето "EKON"на климатроника започва да свети и не иска да изгасне когато го натисна. Знам ,че "EKON" е за да се изключи компресора на климатроника. Имате ли представа какъв е проблема. Благодаря ви. Става въпрос за A4 B6
  14. Купувам S-Line хромирани капаци за огледала за б6 2003г.
  15. Купувам ляв стоп за б6 авант 2003г.Търся нов магнети марели
×
×
  • Create New...