Jump to content

zoo_ninja

Members
  • Мнения

    19
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от zoo_ninja

  1. Може ли наистина малко повече информация за тоя инструмент? Изпробвал ли го е вече колегата? Може ли някой да препоръча фирма и модел? Аз нямам здрав детайл. Оставих жена ми за 3 седмици на морето с колата и се бяхме разбрали да я закара на снимка и маркировка за каското във Варна (колата беше прясно купена). По-нататък няма да ви казвам какво е станало Ще си я правя, но като посъбера пари, че сменях и дюзите. В общи линии и да бяхме ходили на църква пак щеше да ни изтреска. Живи и здрави!
  2. Това изглежда доста по-яко от фолиото...
  3. Ахахахахаха последният коментар май ще наклони везните.
  4. Благодаря за мненията. Далеч съм от мисълта, че ще се мине без изправяне и китосване. Очевидно ще им има и смени. Лайсните са много зле. Чуденето ми е за след това... Фолиото стои красиво, но не съм сигурен до колко ще е и издръжливо.
  5. Здравейте, Както всички знаете градушката се отнесе доста неколегиално с автомобилите в София. Моята не е изключение. В момента е цялата на дупки (вдлъбнатини). Единствено вратите откъм страната до шофьора не са засегнати. Всички други елементи + лайсни отнесоха боя. В сравнение с другите коли на паркинга пак е добре. Паркираната до мен А8 остана и без предно и задно стъкло. Както и да е. Сега идва въпросът ми. Първо: Има ли начин изцяло да се възстанови каросерията на колата? Чувам за някакви вакуумни системи и т.н.. Ако запълнят вдлъбнатините с кит, то това не е ли просто замазване на нещата? При цените, които искат в момента бояджиите няма л ида излезе по-изгодно направо да се сложи нов елемент (например преден капак - моят е много зле). Втората част на въпроса ми е следната: След като да кажем се оправят дупките, очевидно цялата кола ще трябва да се пребоядиса. Кое би излязло по-изгодно - да я пребоядисам или да сложа от това фолио 3М, с което правят колите матирани, шарени, с ленти и т.н. ? Някой има ли опит с подобно фолио? Уж дават някаква гаранция, но бих се радвал ако някой сподели знания и опит по темата. Предварително благодаря.
  6. Хах и аз ъпдейтнах и имам същия проблем. И Car+Setup не ми изкарва hidden menu-to :/
  7. Мисля, че всички са чували, че дюзите могат да се рециклират :-) Ако искате да препоръчате някой сервиз за това - заповядайте. Тук не е електронна медиа в прайм тайма и не мисля, че някой брои рекламите. А и те са по-скоро препоръки.
  8. Все от някъде трябва да се почне. Тия 2-3 резервоара няма да се изхарчат сами. Последвах съвета на майстора как да приложа сместа. Ако проработи - добре. Ако не - продължаваме нататък и така, докато колата не бъде оправена. :-) П.П.: Нека да са печки :-)
  9. Колеги, сипах преди малко някаква американска добавка, която ми намериха + двутактово масло - стана точно литър и половина сместа. Сипах и цял резервоар с гориво. Очаквам резултати след като покарам. Иначе трябва да отбележа, че колата върви като хала и няма такъв кеф! Ако с добавката не помогне следва пращане на дюзите в Бош и т.н. по реда на нещата :/
  10. Моят механик ми предложи също да пробваме първо с добавъчна смес, която ще ми приготви да сипя днес и силно се надявам това да реши проблема. Не разбрах дали според вас е възможно и това, че са махнати катализатора и дпф-а да дава ефект върху димната завеса, която се носи зад колата?
  11. zoo_ninja

    Снимки на А6 4F

    Здравейте и от мен!
  12. Здравейте и аз имам същия проблем в момента. Вече проверихме, че не е ЕГР-а. Той си е чист, турбото също си работи нормално. Понеже колата я купих така преди 2-3 дни не знам нито от кога пуши, нито кво е ставало с нея. Това, което видяхме с моя механик е, че са свалени катализаторите и филтъра за твърди частици. Той предполага, че белия пушек може да е от това. Дюзите работят в норма спроед VAGCOM.
  13. Здравейте и от мен. http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11391066470838700&f1=details&slink=6faj19 Тази как ви изглежда? Не пише нищо за техническото състояние. Само някакво изреждане на екстри. Това, че е от Сан Марино също не ме впечатлява особено..
  14. Аз карам 8L 1,9 TDI, 110 кс. Купих си я 2008-ма година. Бих ти препоръчал да си вземеш такава ако ти стигнат парите. Чааак тая година ми се наложи да дам повечко пари за ремонт, защото смяната на задните амортесьори ми съвпадна с повреда в турбото. Минал съм 130К километра за това време с нея (в момента е на 200К. по километраж, защото с колите втора ръка винаги е Божа работа) и за това време не ме е оставила НИТО ВЕДНЪЖ на пътя. Не знам другите колеги какво мислят, но според мен най-важното качество в една кола е да не свири с нея група "Остава". Поддръжката на всяка кола, която се кара струва пари. И по-добре да си плащаш за кола, която наистина те кефи. Всичко това е мое лично мнение. Пожелавам ти успех в търсенето!
  15. Krisko, доста забавна шега. Почувствах се като на първи април по-миналата година Може би не съм се изразил правилно. 3 бона съм отделил за разходи СЛЕД покупката. Това няма да ми е първото Ауди. А тройката даже няма и да я продавам. Преди преди това имах B4, а още по-преди сме имали в семейството B2, която не успях да карам, защото бях много малък, но впечатленията са ясни Оглеждам се за по-голяма кола, защото се задомих и ми се роди дете, а А тройката за съжаление е много малка за колички и т.н. багажи. Офертата на sky изглежда супер, но скоро няма да имам възможност да скоча до Варна. Имам пътуване до там чак другия месец. Ако още не е купена ще се радвам да я видя.
  16. Леле хора и аз търся да купя такава кола. Надявам се, че това не ме прави селтак. По отношение на разходите - аз лично съм отделил едни 3 хил. лв. и се надявам да попадна на такъв екземпляр, който да не "поиска" повече непосредствено след покупката. Изискванията ми към колата са същите като на колегата-автор. Ще следя темата. Не разбрах къде може да се види офертата на sky ?
  17. Здравейте ! Имам следния проблем. Карам ауди А3 1,9 8L TDI т.е. стария модел. В талона на колата пише, че е произведена 2003 година. Продавачът също ме увери, когато я купувах, че е от тогава. В уикипедия също пише, че са произвеждани до 2003 година. Един приятел обаче ми се заяде, че по някакви си признаци тая кола не била по-късно произведена от 1999-2000 година. Бихте ли ми казали метод по който мога да разбера кога точно е произведена колата ? Държа да подчертая, че досега, когато са сменяни части по нея и е цитирана годината 2003 не е имало проблем. Все пак ме гложди дали не са ме излъгали, когато я купувах и ако е по-стара нека поне да го знам. Иначе съм повече от доволен от нея
  18. Здравейте, карам А3 и от скоро започнаха да ми стържат спирачките. Предполагам и се надявам да са накладките, а не дисковете, а и при оглед не забелязвам да има неравности по дисковете или други видими дефекти. Бихте ли ме посъветвали къде е най-добре да се отиде за мнение и откъде ще ми излезе най-изгодно да си купя накладките (ако са те).
×
×
  • Create New...