Jump to content

Fen na Audi

Members
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Fen na Audi

  1. 209 km v chas e maksimalnata skorost na 1,9 TDI s chip
  2. Колега, преди година и половина си купих А 4 1,9 ТДИ със сменен чип и според бившия собственик сега е със 143 коня. Вървежа му си е като със 143. Сравних данните с тези на Диджитъл тунинг и се оказаха съвсем точни. Постигам максимална скорост 209 км в час. Това, което не ми се вярваше обаче, че автомобила ще гори по-малко с 0,400 литра гориво на 100 км също ме учуди, че отговаря на истината. Не говоря глупости, защото преди това съм карал 8 години Б-4 1,9 ТДИ и винаги и по всяко време знаех колко ми харчи. Просто винаги пълня резервоара до капачката и мога да изчисля разхода до 0,1 литър. Засега не съм установил проблеми по мотора. Правя годишно около35 000 км, но разбира се като цяло частите са по-скъпи спрямо Б-4 . Иначе е голямо удоволствие да се заяждаш с някой, който е решил, че печката пред него му се мотае в краката. Можеш да видиш не една и две увиснали джуки. Ако не са ти проблем парите ще останеш доволен. А, и нещо се сещам допълнително. Мотора като, че ли работи по-твърдо и шумно. Това го казват и автоджамбазите. Също така се държи като бензинов- ако искаш бърз старт, трябва да слезеш с една предавка надолу или секунди преди заяждането да вкараш оборотите над 2000, тогава ще изпиташ удоволствието. А ако не надхвърляш тези 2000 оборота можеш да го докараш на среден разход - 4,8 литра при съотношение 60 % извънградско и 40 % градско каране.
  3. Моето А4 ТДИ е със 143 коня след чип-тунинг. Сега от време на време обичам да се "заяждам" с бая породисти добичета. Огромно удоволствие е. Слагай смело чипа. И без това този мотор не мижеш да го строшиш. Ако все пак си решил да го направиш- източи маслото, че по друг начин не става трошенето.
  4. Имал съм Ауди 80, модел 82 год., дизел, Ауди 80, модел 90 год., дизел, Ауди 80, модел 93 год./"Б-4"/, ТДИ и сега Ауди А4, модел 98 год., ТДИ Сега с топ не могат да ме разкарат от мотор 1,9 ТДИ.
  5. Честито брат! Аз имам същия набор автомобил и предишния собственик е бил маниак като теб. Сменил беше фаровете, огледалата и куп други неща, така че АУДИ-то сега хваща здраво окото. Сменил и чипа. Сега е 143 коня и е супер. Мога да се "заяждам" с доста добичета. Направо е удоволствие ! Иначе честно казано аз не бих дал толкова допълнителни пари. То си има достатъчни достойнства и без доработки. Знам го, защото преди това 8 години карах Б4 с 90 коня и бях от доволен, предоволен. Още веднъж честито !
  6. Преди 2 години при минус 17 градуса / при това вечерта/ преди да вляза в колата установих, че едната гума е "долу". На всичкото отгоре бях настинал и с температура, така че се тресях освен от студа, ами и от нея. Направо си помислих, че ще трябва да викам такси и тогава се сетих, че имам в колата такав спрей. Даже и не спазих технологичните изисквания /флакона да е със стайна температура/ и напомпах гумата с него. Успях само до половината да я вдигна, но и това ми беше достатачно да стигна до първата бензиностанция, където донапомпах гумата. Издържа си спокойно до другия ден и нямах забележки от монтьора при лепенето й. Имам три автомобила и оттогава и в трите съм поставил по един спрей. На мен ми помогна !
  7. В момента съм с А4 ТДИ 1,9 110 к.с, но със сменения чип е 143 к.с. Удоволствие е пълно. Можеш да се "заяждаш" с доста "батковци" и да съсипеш самодоволната усмивка на някое тежкарче. Особено когато гаджето до него го попита защо му правят "ластик". Преди това карах 8 години Б4 ТДИ. И вече не могат с топ да ме мръднат от този двигател. Един съвет към онези, които искат да потрошат такъв мотор: източете му маслото, друг начин няма. Поздрави на всички фенове на марката. Тук съм чисто нов.
×
×
  • Create New...