Jump to content

Sag

Members
  • Мнения

    7210
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Sag

  • Рожден ден 6.12.1978

Друго

  • Kaра
    Q7

Контакти

  • Website URL
    http://www.netfinity.bg

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    София

Последни посетители

4981 профилни разглеждания

Sag's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

2

Community Answers

  1. Мерси, но аз питах за 1) конкретно модел, който сте си инсталирали за CarPlay и сте доволни от него и 2) Ако има желаещ, който вече е монтирал, да го направим заедно ... срещу определени условия, разбира се. Т.е. ясно ми е какво е carplay и искам точно това, и съответно ползвам iphone.
  2. По клиповете не видях да се ползва някакъв адаптер? С айфон съм разбира се. Питах за карплей, нали. В жабката имам един извод отгоре. Прилага снимка
  3. Здравейте, Решил съм да си монтирам CarPlay и видях, че тук сте насъбрали опит вече. Харесал съм няколко различни модула от алиекспрес, като че ли всички работят еднакво и се интегрират добре с бордовата система. Все пак - може ли конкретни препоръчани модели (с линкове), които сте изпробвали и сте доволни? Също така има ли желаещ да съучаства при монтажа? който го е правил вече, ще му бъде много по-лесно. Основната ми цел е да мога да слушам поточна музика (онлайн радио), както и да използвам актуална навигация (най-вероятно гугъл мапс). Разговорите по телефона не са от значение за мен, няма проблем да се използва вградената система. Колата е с MMI 3g+ (с джойстик), двоен парктроник и фабрична задна камера. Има вграден блутут за телефона и работи чудесно с него. Приемам всякакви съвети, особено и ако съм пропуснал нещо да добавя, кажете. Благодаря! допълнение: Бих искал да монтирам предна и/или панорамни камери, ако ще работи добре и няма да бъде дразнещо.
  4. Sag

    Въпроси за А6 (4F)

    Дай да видим що за експерт по ксеноновите крушки си, диплома, сертификати. Покажи как си висш авторитет и одитираш фабриките и го раздаваш тежкар по качествения контрол ... После ме наричай нелеп и продължавай да разбираш от всичко и да се отваряш от далеч на хора, които не познаваш. Евала.
  5. Точно, че няма как да знаеш, а аз лично си карам колата с long life и е настроена на такова. Съответно ако маслото не е добро, ще се скапе много преди колата да каже, че е време за смяна и така неволно може да стане грешка.
  6. Sag

    Въпроси за А6 (4F)

    Ти си надниквал лично, така ли? И Стоил е уточнил, че ще купува конкретна, реномирана марка, която ти си проверил лично и не плещиш нелепици?
  7. аз имам такъв панел, предложи нещо смислено на ЛС и може да те уредим
  8. Sag

    Въпроси за А6 (4F)

    Stoile, за това, че са натрупали опит и искаш да го ползваш - евала. Но за температурата, имай предвид че фабричните 4300 си светят почти бяло. А китайските, може да излизат еднакви от завода и някой на око да определя в коя кутийка да ги сложи. Тогава що се репчиш, че не си купил кола да влезе за ремонт 1 седмица. Що за довод е това - ами ако се счупи мотора, на гръб ли ще я носиш, защото не си купил кола която да се ремонтира.
  9. Не е точно така, маслата с които караме по 30 ккм трябва да са читави. А и някои хора си покарват здраво колите и ако маслото не е добро, много бързо ще ги скапят.
  10. Далеч съм от мисълта, че може еднозначно да се каже "това и това са най-добрите и купувайте тях", но пък не можем да си носим подвижни лаборатории, нали... chicken-egg проблем е :-(
  11. Sag

    Въпроси за А6 (4F)

    Ако е била с DPF е нормално да не пуши? Точно така – написах, каквото мисля. А като я купува, не погледна ли фаровете? Или там пишеше, че колата гарантирано върви 24/7 и няма да влезе в бокса за нещо :-)
  12. Дай активатора и картата да видим как става. PS. Рових (набързо, признавам) из навито и не можах да намеря никакви данни за версия на картите.
  13. Sag

    Въпроси за А6 (4F)

    Една седмица без фарове = няколко години употреба на същите фарове с удоволствие така мисля аз ... зима е, кара се много на тъмно ...
  14. На моята кола навигацията е 3G с HDD, предполагам че се ъпдейтва през SD? Дали бих могъл, или при този модел е по-сложно.
  15. Sag

    Кожен салон

    Алкантарата /това мъхестото/ по какъв начин се поддържа?
×
×
  • Create New...