Jump to content

Stiki

Members
  • Мнения

    25
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Stiki

  1. Естествено че не ! Заради емоцията разбира се , запознанства , шоу .... като в шоуто много ми се иска да се докосна до "новите" творения на автомобилостоенето!
  2. Въпрос към организаторите: Кога ще стане ясно кой е одобрен за участие в тест драйва и как ще го разбере - мейл, л.с. ... Благодаря!
  3. Не знам до колко е вярно , но за това дали един двигател е "заминал" съм чувал че можело да се познае като се махне капачката където се налива маслото и ако от там духа или излизат много маслени пари то не е добре
  4. Такаа сега да видим след като аз бях един от първите пуснали си заявката(около 60 мин. след поста за тест-а) дали ще бъда от "одобрените" ... ако Да, то евала за честността и точността , ако не - то добре дошли отново в БГ !
  5. Ако е така, съм напълно ЗА!!! Идеята ми е, че както го бяха написали условието - то беше неразбираемо и подвеждащо! - т.е. разбираше се: само за наши хора тест драйв
  6. Здравейте отново, Пиша Ви във връзка с кореспонденцията по-горе , като искам да Ви обърна внимание, че след като се обръщате към непознат човек е учтиво обръщението "ви" да се изписва с главна буква - т.е. "... Ви ..."! По същество искам да задам още един въпрос към организаторите на събитието, а именно: Как следва да се тълкува изречението: "Организаторите имат право да откажат или прекратят участието на даден потребител по своя преценка." т.е. по-ясно казано - какво означава "по своя преценка" ? Благодаря още веднъж!
  7. В отговор на горепоставените изисквания отправям най-любезно и учтиво запитване към организаторите на Национален Ауди Събор 2011 :: Здравейте, Бихте ли казали какви са точните и ясни критерии за избор на участници в организираното от вас мероприятие , а именно: тест драйв на леки автомобили с марката AUDI(предоставени от Porsche Bulgaria) в рамките на "Национален Ауди Събор 2011" състоящо се на 11 Юни (събота) 2011 година , самолетна писта "Междени" ? Предварително благодаря! Лек и успешен ден.
  8. Колегата е прав!!! Дискриминация ли ще има за това кой ще кара и кой не ?! Т.е. ако ще има дискриминация поне да не са обявявали , а да поканят "техните си хора" Да се направят точни и ясни правила ! А точното и ясно правило в момента е : първите "печелят" ... Аз като съм със 7 мнения - какво ? Не съм ли човек НЕ на шуробаджанащината в БГ!!!
  9. Днес се обаждах в Порше, от там ми казаха: 1. Компютърна диагностика (проверка на дюзи, и тем подобни) 2. Измерване компресия на двигател 3. и др. споменаха , но забравих какво точно беше - т.е цялостен преглед на техническото състояние на автомобила! та цялото удоволствие : 150 лв. точно!
  10. Това за помпата предлага ли се в BOSH SERVICE? И ориентировъчно колко струва ? И да се "оплача" , на каквато кола се спра все имала някакви генерални проблеми с двигателя: 1. Първия ми "избор" бе Renault Velsatis 3.0 DCi - 180ps - имал жесток проблем с двигателя! 2. BMW 330D/530D - почти невъзможни за поддръжка - 184,193 коня. 3. И сега Аудито 180ps - прословутия "душегубец" ... ... Е каква дизеларка да взема над 150 коня , до 12-13хил. лв, след 2001ва ?
  11. Hi all, Много съм се навил аз на една А4 2002ра , 2.5ТДИ, 180 коня, 4х4, 6 скорости Обаче трябва да си одиот ако си купуваш кола без да я провериш в сервиз Та въпросът ми е : какво аджеба може да се чекне в сервиза (на Ауди - Порше София Запад)? Интересува ме : двигател - компресия, дюзи, турбина, всичко! трансмисия - 4х4, скоростна кутия, ... окачване + рейка, ... Та могат ли да се проверят тези работи ? Може ли и да се каже на колко реални километра е колата? Сменяно ли е редовно маслото? и други. Вие какво бихте искали да проверите друго ? Благодаря!
  12. еее още един като мене - отказал се Евалата!
  13. Еб*х ти и автомушениците ... преди 2 часа ходих да видя една А4 2.5 2002. Колата лъскава от километри! Викам на оня - колата е пребояде - той : кълна се че не е :Д Аз: я си виж баракта ве нещастник - омазаня много добре и отдолу смазана, а пък отвътре лепне от слуз(тва за намазването дето да изглежда лъскава). Теглих му и още една майна и си тръгнах. Точка. От днес преставам да гледам каквито и да било обяви от автокъщи в БГ - от частници по може! Успех на хората които ще си купят кола от автокъща в БГ (Особено Дупница, Горубляне, всички останали) И еда статия по темата: Закупуване кола втора употреба
  14. Здравейте, от скоро уж се поуглеждам за автомобил и попаднях на няколко автотъргвци, които гарантираха с живота си, че автомобила предлаган е перфектен и ми дават гаранция за него от 6 месеца !!!!!!!!!! Споменават че може да се провери в сервиз по желание и то с техен транспорт до там/ако няма транзитни номера. Съответно смяна на каквото и да било се прави в техен сервиз - т.е поддръжка. Та много ми е интересно какво точно представлява тази гаранция (тук споменавам че гаранцията не е от тези които са уж оригинални и одобрени от асоциацията на вносителите на автмобили!) Възможно ли е да ви изработят по параграф с тея гаранции? Благодаря!
  15. Здравейте, Фен съм на "големи" дизели затова и се интересувам от мотора 2.5 ТДИ 180 коня. Какво мислите за него ? Чувал съм че по стария вариант 2.5ТДИ 150 коня не бил много сполучлив ? ...
×
×
  • Create New...