Jump to content

marzykov

Members
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    VW passat b5

marzykov's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Е какво да му се уплътнява ? Единственото възможно отворено място е след помпата, тоест само от там системата е отворена и може да се изпари(или излее на баир). Може би някакъв вид клапа би решил проблема?
  2. и аз си направих системата обаче незнайно защо на петия ден нямаше нищо в казанчето . Единствената разлика със колегата е че моето казанче не е с капачка с поплавък а стандартната капачка за казанчето.
  3. И такааа, понеже останах очарован от форумът на Ауди, за разлика от нашия - въпреки, че съм регистриран отдавна там, искам да задам малка загадка във вашия форум. Моля ако някой е правил процедурата по сваляне на средното интериорно огледало да опише подробно как става. Колата е Passat B5 1998г. Искам да откача средното огледало, НО НЕ заедно със металната стойка отзад. Искам да откача (без да счупя) само самото огледало от ябълката на която се върти за да го подменя с ново - закупено от съфорумец. Въртях насам натам, но ме е страх да напъна повече да не стане сакътлък.Получих всякакви предложения (явно догадки), но нито една вършеща работа. Ако има и снимки някакви как става ще съм ви много благодарен.
×
×
  • Create New...