Jump to content

eXploratiOn

Members
  • Мнения

    22
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно eXploratiOn

  • Рожден ден 20.04.1985

Друго

  • Kaра
    AUDI A4/B7 3.0 TDI

Персонална информация

  • Пол
    Мъж
  • Локация
    ВИДИН

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

eXploratiOn's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. може и да няма много клиенти вече и да е измислил друг начин да изкарва парички, докато не го счупи някой така ще е
  2. eXploratiOn

    Не включва на 4-та.

    Ако си от София иди до Живко 0895732723
  3. мокро ли е под жабката
  4. е да ама вече е с оценка на автомобила и ако е по скъп ти излиза доста, онзи ден познат си взе x6 и плати 700лв нотариус
  5. то вече с тия прехвърляния си е ...... по добре нов внос
  6. при мен градско 11/12л извънградско ми е падало и на 5,6л/5,7л но съм във Видин, тук на места си карам и на 4-та
  7. Най-добре си я закарай на майстор да я погледне, така или иначе трябва да се прави
  8. е тия грешки не ги ли разчете за какво са. така или иначе ще се отваря кутията, направо при майстора с автоматиците
  9. eXploratiOn

    А 4 авант скърцане

    не кожата на задните седалки в корите на купето, както каза колегата в заключващия механизъм също , не съм си давал зор да открия от къде идва това скърцане но го има и при мен.
  10. eXploratiOn

    А 4 авант скърцане

    при мен мислея че е от кожения салон, лятото особено като се е напекла доста скърца. усилвайте музиката повече колеги така ни вериги се чуват, ни салони скърцат хаха
  11. Най- вече да е нов внос, щот тука в БГ такива коли са карани и кърпени по всевъзможни начини. 1.8 125к.с имах преди 7/8 години по спомен с дроселовата клапа, ламбда сонда и парното имах така по сериозни проблеми иначе всичко е до късмет. Кола и жена не се избират ква ти се падне хаха. Карай гледай и ако ти харесва взимай. Гледай и за течове отдолу за антифриза говоря че имаше май един трипътник някъде зад мотора дето от температурата се прецакваше, не че е скъпо ама си по майстори. Задължително надуй парното на макс и ако е слаба струята въздух значи е почнало да се зъдръстват каналите там вече си е таблото долу за да се оправи. Успех с покупката, ако се досетя още нещо ще пиша.
  12. Здравей, Ако е на реални километри, мисля че не трябва да имаш проблеми с двигателя. Относно обслужването не съм запознат много, но и зависи какво ще сменяваш масла /двг,скорости/, филтри, ремъци, ролки, водна помпа, двигателя е с верига на тия километри мисля че поне до 220к/230к няма да имаш проблем, зависи как си е гледан автомобила. Но с тия автомобили най- добре едно към 2к трябва да си имаш. Почети малко във форума ако не си го преглеждал.
  13. Имах същия проблем преди около две години. Оказа се този вал. При Живко ходих и аз. Сменихме всичко към 2600/2700 ми излезе с работата, при мен малко се оскъпи понеже платформа от Видин + 200лв. 1500км до 5000км е хубаво пак да се смени маслото след основен ремонт на кутията, но Живко ще ти обясни ако я правиш при него. Препоръчвам го и аз като майстор на автоматици в София.
×
×
  • Create New...