Jump to content

OdemA

Members
  • Мнения

    17
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно OdemA

  • Рожден ден 8.04.1993

Друго

  • Kaра
    Audi 80 B4

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Sofia

Контакти

  • Skype
    odema1914

OdemA's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Джантите са в перфектно състояние имат и летни гуми които могат да изкарат 1-2 сезона. Размер: 195/65/15 Цена: 160лв. Телефон за връзка: 0888408731 Пращам по еконт за ваша сметка
  2. OdemA

    Ауди S3 1.8T

    Здравейте искам просто да се информирам колко дава тази кола градско разход от хора с такава кола говоря за 1.8T (210hp) или пък (225hp) и този мотор..
  3. OdemA

    Ауди 80 Б4

    Трябват ми за Б4 предните кори с колони които са някой има ли представа колко пари вървят горе/долу или пък къде да намеря такива.
  4. Ако е възможно и аз искам 1 брой с логото на клуба от софия съм за повече информация на лично
  5. OdemA

    ключодържател

    Искам и аз 1 брой с логото на клуба От София съм.
  6. OdemA

    Антена Ауди 80 Б4 1.9 ТДИ

    Дам разбрах видях го къде е мерси много
  7. Някой може ли да ми каже от каде минава кабела за антената. Тя се намира на тавана най-отзад казаха ми че е в тавана обаче отзад махнах и 2-те дръжки от 2-те страни и кабел не се вижда.
  8. Може да ви се стори малко странно, но ми е любопитно за размерите на резервоарът. Имам Ауди 80 Б4 1.9 TDI и ми е любопитно в см. широчина/дължина/дълбочина ???? Има ли начин да се разбера размерите, някой дали ги знае ????
  9. За него питах да съжалявам, че не се уточних. Ами добре тогава все пак благодаря за отделеното време
  10. zdravei. Syjalqvam che pishe s latinica no pisha ot telefon. Vyprosyt mi e dali ima poplavyk zashtoto mi trqbva speshno za audi 80 b4 1.9 tdi
  11. Днес извадих въпросният поплавък и вече съм сигурен, че е от него тъй като платката която отчита беше много изтъркана и захабена сега въпросът е от къде мога да си намеря чисто нов поплавък казаха ми че е различен за бензиновите и дизеловите. Е на мен ми трябва за дизел, не мисля да си купувам втора ръка защото също ще е захабен може да е по малко, но новото си е ново и все пак колко горе-долу върви чисто новият поплавък.
  12. Температурата си я отчита вярно да Иначе знам че са горе на таблото но ми се иска да имам и във вратите
  13. Не съм сигурен дали тази тема е за тук за това ме извинявайте, ако не е за тук. Въпросът ми е следния имам Б4 и се питам дали има кори за предните 2 врати които да са с колони тъй като мойте нямат колони. Имам и още един проблем стрелката за нафтата ми не показва вярно как да разбера дали е от таблото или поплавакът ??? Разпитах и ми казаха че таблото е около 80лв. втора ръка.. някаква представа колко струва и този поплавък ?
×
×
  • Create New...