Jump to content

the_Merle

Members
  • Мнения

    16
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от the_Merle

  1. алтернатор имаш ли и колко му искаш?!
  2. така, аз иамх същия проблем. имах опел цорса "б" дизел чист на изузу мотор. страхотна, но малка кола. реших да я меням преди около 4 месеца. и се насочих кум фолксваген. но обикаляйки и търсейки през лятото дизелов автомобил и попадайки на много такива и пробвайки някои, които с еколебаят да запалят. започнах да се замислям далия нама да правя само след като закупя новата (стара) кола. една А4 така ми хвана окото, обаче бензинова внос от италия, перфектен външен вид, уж и ходова част. и след тва започна мъката дисела или бензина, дизела или бензина побърках се!!!! вземам една монета герб или стотинка и ткаа падна се бензина А4 имам предвид. смяна веднага на ремъци, масла, бензинов филтър, въздушен, филтър към копето ! всичко смених за 450 лева. след тва каско, кат още около 500 лева. купих я за 4200, след всичко това стана на 5200!!! не бях карал до тогава ауди. ега карам комфорта е стархотен, но имам проблеми с газовия инжекцион постоянни и вече съжалявам че не купих дизелов автомобил!!!! тва е предисторията ми . сега малко на темата. помпите на босх се правят, но си трябват парички. ауди е скъпичък автомобил за поддръжка. та ми се струва първо че 5 000 няма да ти стигнат ама до никъде, защото всеки дизелов автомобил е по-скъп грубо с около 1000 лева от бензина. от там като сложиш и всичко за смяна и каско скачаш с 2 000 к отгоре. и съвета ми е направи си сметка, така че да къпуваш колата през зимата не само заради заплаването . просто при ниски температури всеки двигател си показва дефектите веднага. веднага можеш да прецениш дали добре пали, работи и т. н., акъмълатори, термостати и др. простотийки дали са в час!!! на пръв поглед си мислиш, че са нищо но после започват да се трупат всеки месец разходи за глупости и упражняваш действието изваждане до припадък и още!!!!! това са моите съвети позовавайки се на моя опит !!!!! успех!!!!!
  3. колко е нормално да гори един такъв газов инжекцион в софййски грдаски условия?
  4. цената по мое лично мнение е малко висока, пробвай да свалиш с някой лев! може и да стане. за проблеми, гожворим за ауди А4 естесвено. запли автомобила и се опитай да усетиш дали има някакви вибрации по копето. наблюдавай също така оборотомера. при самото запалване е задължително мотора да е студен. веднага след, като заплаи виж дали оборотитте отиват автоматично към 1 200 и за колко време се задържат там. ако не се задържат доката мотора позагрее, автоматичния смукач не работи. пробвай климатроника, дали изстудява на 18 и дали грее на Н 1. замери си с мултицет алтернатора. идва и зима имай предвид с какво е заредена охладителната система на автомобила да не правиш после пукнатини. за целта или ареомер или спектомер. лачи колата на канала и погледни за течове по мотора отдолу, преди трябва да си сторил същото и отгоре. и още куп неща има, отваряй си очите и задължителен тест-драйв при това натоварен автомобил да видишима ли сила тоя мотор или ?!?!? успех с покупката !!!!
  5. Здравейте, колеги и почитатели на марката!!!!! Аз съм нов във форума. също така съм и нов собственика на ауди А4 В5. та така зачетох се и аз в този форум. скоро купих колата и ми направи впечатление че е с много малък акумулатор. преди имах дизелов опел, сега имам бензиново ауди с газов инжекцион. опела ми беше 1,7 дизел ицузов мотор 60 к.с. и акумулатора ми беше доста по-голям. то вярно, че дизелите почвече ток харчат, ноооо чак пък толкова малък за тва гоялмо животно. реших д аго сменя и му купих по-голям 74 стратов ток. до тук добре, но майстора ми каза няма да ти пиша гаранцията, защото не ти зарежда алтернатора. повече от 13,5 не показва на мулицета с вклиучени абсолиутно всички консуматори. та така това е предисторията, въпроса ми е имам ли проблем с алтернатора, говорих много хора, меннията а протворечеви. и ще имам ли скоро такива, защото по-принцип много пътувам насам-натам и д ане умра нанякъде за ток че тва животно е тежко и няма добутване до никъде хахахаахахах!!!!!
  6. prosto unikalna rabota!!!!! bravo!!!!! prysnal si q cqlata led tva kak si q sybiral proto ne znam!!!
×
×
  • Create New...