Jump to content

b5zerk

Members
  • Мнения

    18
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    а4 1.8 96г

Персонална информация

  • Пол
    Male

b5zerk's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Имам странен проблем с оборотите на колата.След като дам газ,няма зна4ение на 1,2,3 или свободна и като пусна педала стрелката на оборотите и самите обороти играят и ги усещам в колата.от 500 до 1000 и се връщат няколко пъти.Образно казано оборотите скачат 2-3 пъти от ниски големи ниски големи и всичко това се усеща в купето?Какво може да и е?
  2. здражеи но от каде си

  3. От София съм (Центъра) Ами мисла че съм счупил долната дясна щипка,едната страна подава повече...Мисла че няма да се справя сам..
  4. Имах малък инцидент,в един бордюр слезнах бързо с 2-те гуми и закачих предната броня.Откачи се от двете страни на калниците,гледах уж я слагам на место и като мина през първия полицаи пак овисва.Ако някой може да ми каже къде да отида да ми я закъчат като хората и ако съм счупил щипки и тях да направат.Горе долу на каква цена ше ми излезне да си я сложат като заводцко ? Благодаря предварително П.С Ако знаете някои телефон и адрес плссс мн ми е жал как ми изглежда колата
  5. Демек са на различни крущки копчетата,и 2-та дисплея? Може ли да дадеш сведения за крушките и лесно ли е за монтаж/демонтаж? Благодаря
  6. Здравейте,искам да разбера дали е фарбрично така или може да се оправи.Климатроникът ми работи отлично но светат само копчетата а самия дисплеи не свети червено..изобщо не свете де не само червено.Едно приятелче има 97 година а3 и му свети и дисплея искам да разбера,дали фабрично не свети или има някакъв проблем? Благодаря предварително..
  7. Демек няма как да да свържа infoboard и да прикрия кабела ? Или може някак си да се пусне под пепелника дали има такъв вариант много искам да имам инфо компютър на колата?
  8. Има ли някакви в наличност? Взимам 2 веднага,цената е без значение.Благодаря Предварително П.С Ако няма може ли някои да се ангажира да ми пище на лично когато ги получат!
  9. Здравейте,мисла да си купувам инфобоард.Но доколкото видях трябва да го инсталирам в буксата на колата.Видях такава букса в задния ми пепелник (а4 96 седан).Искам да ви попитам дали има 2-ра букса някъде отпред защото не ми се ще някъв кабел да минава през цялото копе за няква си глезотийка..Видях една снимка че има под волана пак същия изход но не съм сигурен дали беше на а4...? ако може да кажете къде да погледна?
  10. Интересувам се от кожения салон?Цена и качеството какво е?Проблем ли е,ако искам да я слойа на ауди а4 96 с ляв волан?
  11. Интересуваме състоянието на салона и цената за него.Благодаря предварително
  12. Да,благодаря вдъхна ми надежди ами ще гледам да не натискам педала и така...Първа кола ще ми е.Дано е читава ще кача снимки утре ако може да ка ударите едно рамо поне за външния вид в какво състояние Благодаря !
  13. да точно в тези пари търсих ще търся значи 205/55/16 аа за джантите даите малко повече съвет..?
  14. Ами да да кажем че имам 6000 лв изключвам гражданските..Някъде подучух че може по натам да си сложа иу газ.Искам да попитам колко ли харчи това ауди 10/100? предполагам не повече ..И толкова ли е старо все пак е близоо 2000 г... много ли са 10-12 години за кола?
×
×
  • Create New...