Jump to content

audi A4..

Members
  • Мнения

    13
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    audi a4 1.9 TDI

audi A4..'s Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравей колега!Имах същият проблем само че на 1.9тди но мисля,че не е от значение двигатела.Аз направих следното:откачих акомулатора за 1 ден и после като го закачих се оправи и лампата на имобилайзера не светеше.Пробвай така може да стане нищо не губиш.
  2. Колега да не би да си разцентровал нещо по предницата като си сменял носача.Или не си пипал нищо.Другият вариан е както ти каза да сваляш рейката.
  3. audi A4..

    Ауди А4

    Здравей колега!Сигурно термостата ти е за смяна те сега новите са доста фалшиви.На моето ауди имаше същият проблем вдигаше много температура и се оказа,че термостата отваря късно моето е ТДИ но едвали има разлика.
  4. Мерси колега ще ги проверя и от там.
  5. На тази при километража няма никакъв проблем само обортомера леко трепти!
  6. Само стрелката играе мотора си работи идеално.Не мога да си го обесня това нещо.
  7. Здравейте колеги!Днес ходихме с един мой приятел да си избере кола.Спряхме се на едно Ауди а4 1.9тди 90кс идеално състояние нямаше забележка.Обаче когато го запалихме и забелязах че стрелката на обортомера леко играе.Това дали е сериозен проблем,защото не ми се струва нормално.Аиде помагайте.Благодаря предварително.
  8. На един приятел имаше същият проблем при пасата.Закара го на сервиз и се оказа,че нещо компютъра се е развалил.Но твоят проблем може да не е от това.
  9. Здравейте колеги!Най-накрая откриг пробойната беше от долната страна на съединението,което влиза в интерколера беше леко омазнено.Благодарности на всички които се отзоваха!!!
  10. Не е започнало да пуши изобщо.Не мога да намеря пробив в системата :S:S
  11. А как да разбера дали някаде има пукнат маркуч или нещо друго?Когато сваля кората дали ще си проличи ако изпуска от някаде. Благодаря ви за мненията колега днес ще търся пробойната!!! Но,ако някой все пак си мисли,че може да е друг проблема нека да пише.
  12. Когато е на място не се чува изобщо само при ускорение.(когато натисна гаста и започва да съска)От Бургас съм.
  13. Здравейте колеги.Имам следният проблем.От скиро се появи при подаване на газ и ускорение се чува някакво съскане от лявата страна.Ако някой знае от какво е нека помогне.Благодаря предварително!!! Някой хора ми казаха че може да е от интерколера,но искам и вашите мнения по въпроса.
×
×
  • Create New...