Jump to content

Strike

Members
  • Мнения

    10
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A6 Allroad 2008

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Strike's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравей колега, търся facelift фарове за A6 (c6/4f). Също така има ли разлика във фаровете между allroad и нормалната a6.
  2. Здравей колега, търся facelift фарове за A6 (c6/4f). Също така има ли разлика във фаровете между allroad и нормалната a6.
  3. Strike

    Audi A3 касетофон

    Благодаря много Отказах се и го занесох да го направи човек който разбира...
  4. Strike

    Audi A3 касетофон

    Да идеята е, че даже не иска да запали ама май открих какъв е проблема... на едната букса са различни чинчовете с кабелите които трябва да са с другите...
  5. Strike

    Audi A3 касетофон

    Здравейте, Днес си купих LG LCS710BR касетофон И се опитах да го подкарам сам... супер елементарно изглежда! Имаш евробукса и това е! (и една антена) добре де? ама не работи... някой може ли да помогне ? Колата е: Audi A3 1.8 1999г.
  6. А имаш ли идея колко пари са горе-долу ?
  7. Здравейте колеги, налага ми се да сменя тапицерията на колата (и малко екстри към нея), да ми препоръчате някой?
  8. Здравейте, колеги Преди няколко дена сложихме един оригинален касетофон на моето Audi A3 1.8 и сега не мога да го махна (epic fail) Гледах в интернет, че ще ми трвябват нещо като тези: http://www.amazon.co.uk/RADIO-REMOVAL-TOOLS-BECKER-STEREOS/dp/B003JIK06Y Да знаете от каде мога да си ги купя в София ?
  9. Здравейте, колеги Преди няколко дена сложихме един оригинален касетофон на моето Audi A3 1.8 и сега не мога да го махна (epic fail) Гледах в интернет, че ще ми трвябват нещо като тези: http://www.amazon.co.uk/RADIO-REMOVAL-TOOLS-BECKER-STEREOS/dp/B003JIK06Y Да знаете от каде мога да си ги купя в София ?
  10. Здравейте, Скоро си взех Audi A3 1.8/1999год. Но седалките не ми харесват и искам да ги сменя... с нещо по-добро, искам да ви помоля да ми кажете АКО знаете от каде мога да си поръчам (ново или втора употреба). Благодаря ви предварително!!!
×
×
  • Create New...