Jump to content

milencho91

Members
  • Мнения

    26
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    audi

milencho91's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. просто искам автомат много ме кефи карал сам исках да си зема някаква кола ажтоматик и не успях от чиста финансова гледна точка но просто ми е интересно колко пари и кжа е распражията мерси се пак !!!!
  2. искам да знам колко пари и колко голяма е разправията от ръчни кам автоматична скорости става вапрос за ауди б4 2.3 92г.
  3. Колата е обслужена леки забелешки по боята 4 Лети джанти 4ел. стакла ел огледала бордови комп. Климатроник работещ. Колата както варви на бензин така и на газ сичко работи по нея може и бартер по възможност комби може и б4 комби по малък мотор и повазможнос дизел
  4. мерсиии там сигорно ли е че ще оправят проблема
  5. моторчето е чистено ина4е съм на газ но пак и на безин се ебават 4ат пат.. ?????
  6. имам проблем с оборотите като запая няма проблем и после започват да падат да се дигат има ли престава какво мой да е това???
  7. Колега genttogsg имаш ли желание ти да ми сфаршиш тази работа и колко пари ще излезне сичко с части и работа????
  8. бартер за ауди 80 б4 2.3 с газ климатроник ел. пакет с шибидах и лята джанта или не те интересува???
  9. от какво може да не ми сфетят коп4етата на предните врати особено на лявата не е от крушки зашото чат пат една сфети?? имали някои идея някаква ?? Благодаря предварително111
  10. а бартер не те касае??? за други летни 15ки дори и с много запазени гуми на 1 сезон на това лято
  11. става вапрос за 16китети....от снимките???
  12. искъш дизел и аз имам б4 ама 2.3 и искам 2.6 в6 ама няма как да стане?
  13. Колега искам да питам може ли да и купа или да направиме бартер за моите летни джанти моита са обаче 15ки а искам да си зема такива като твоите ацки много ми харесват????
  14. Колега аз имам оригиналната решетка която ти търсиш и аз искам такава каквато ти предлаагаш моита е оригинална не е сфаляна наи вероятно никога здрава е няма спукано шчупено и тн.. ако имаш интерес пиши аз съм от София ако и ти си от тука може да се видим някаде?????
×
×
  • Create New...