CATAHATA

Members
 • Content Count

  407
 • Joined

 • Last visited

About CATAHATA

 • Rank
  User
 • Birthday 02/27/1987

Друго

 • Kaра
  културно

Персонална информация

 • Gender
  Мъж
 • Location
  Бургас/Силистра

Recent Profile Visitors

2,405 profile views
 1. Може би колегата се е объркал и е искал да напише 1199лв.
 2. @tosco , винаги можеш да сложиш една капама в гювече или пържолите да са на фурна.
 3. Да с fn бутона е + съответния f. Иначе го отчита, като бърза команда.
 4. @sweep, иЗкарват Иначе съм на мнение, че всички производители на телефони, решиха да правят "флагмани" на безбожни цени. 900€ за тъп телефон, няма нужда мисля аз. P.s. Написано от Huawei P8lite за съкралната форумна сума(300лв.)
 5. Вече и флагманите си не поддържат, много е зле работата...
 6. @Wizi и Mtel имат някаква такава опция(бяха ми пращали смс)
 7. Трябвало е да си сложиш и анод за повечко време спокойствие - според мен.
 8. Само на мен ли ми се струва или прекалено много взехме да издребняваме? На единия дисплея му бил малък (въпреки че едно време се усмиваше samsung, заради големия дисплей) и нямало да може да се види цялата информация. Другите пък ги дразнело как стария телефон реагирал 0.027секунди(примерно) по-бавно от новият и за това бил "супер лагав". Хора, това са просто едни вещи, които са създадени да служат и мисля че не е необходимо чак толкова много да им се обръща внимание. Ползвам китаец за около сакралната сума 300лв. и за нуждите ми е ок. Всеки има право да ползва каквото му е кеф, но такива големи драми и спорове за един телефон... С най-добри чувства
 9. До колкото имам спомени емаг гаранция на хартиен носител вече не издават. Виж свържи се с тях или се огледай в профила ти, дали няма някое меню за гаранциите.
 10. Забелязвам,че доста хора имаме проблем с цитатите. Примерно аз съм цитирал потребител "х" в предишно мнение, само че сега ми се налага да цитирам потребител "у" в следващо мнение, и като натисна да цитирам потребител "у" ми се появява и цитат от потребител "х".Дори и да не искам да цитирам някого пак се появяват цитати(може дори да са 2-3) Има ли възможност да се оправи този бъг? П.с. Говоря за мобилната версия.
 11. Аз съм се огледал в тези двата, но нямам преки наблюдения... http://m.gearbest.com/wireless-routers/pp_617248.html http://m.gearbest.com/wireless-routers/pp_497233.html
 12. Нищо не съм правил по дяла, именно с тази цел. С програмата,която гризли каза намери доста неща, само че там уловката е 500Mb, ако е free версията. Довечера ще видя какво ще го мъча пак.
 13. Пуснах програмата, която @grizzly предложи. След 2часа ще има резултат...