Jump to content

CrAzY_eMo

Members
  • Мнения

    33
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    w140 300 diesel.

CrAzY_eMo's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Няма да стане,не се притеснявай колега,но оценявам загрижеността ти! В момента карам подобна кола в перфектно състояние и затова казвам,че няма да се кача на каквото и да е! ....а още повече,смятам че като давам 15-17000лв за кола,е нормално да имам претенции! Километрите не ме притесняват,а начин ,по който е поддържана колата! ...имам един Голф на 630 000км и на смяна на масло му доливам няма и 1литът масло! Исках мнения за колата като цяло,за да си правя сметката дали да взема такава и да знам,какво да очаквам!Не съм обмислял да сменям колата,докато едно момче не хлътна по моята и наистина е много нахъсан да я вземе,което ме накара да обмислям аналогичен автомобил,по възможност куатро,а това Ауди ми е слабост отдавна! Не ме притеснява толкова самата кола,колко,че знам какво ще направя (ще налея в нея 5-6хил.лева за 3-4месеца) по колата,а на моята вече съм го направил! ...Имам си друга болест,в която инвестирам с по-голямо удоволствие! ...с най-добро чувство Ви споделям тези неща и оценявам помощта и съветите на всеки от Вас!
  2. На живо не ходих да я гледам,само заради алкантара!Немога да се примиря с твърдението,че е заводско изпълнение,а и не ми харесва,дори да е! ....Чух се с човека,твърди че колата е ОК и не харчи много масло! Мой познат скоро купи едно много лачено С8 на ''167000х.км.'' и резултатът е ...за 9000км -7литра масло доля!На диагностика се оказа,че колата е поне на 320000км ,та мисля да взема такава кола от доверен човек и без да бързам!
  3. Знам я!В добро състояние е,но аз съм малко....де да знам,да речем консервативен! Не ми се кара лимузина със син алкантар!
  4. Има...има! Рядкост са,но ги има!Има няколко хубави,които намерих благодарение на колегата Зефс,за което му благодаря!Ще изчакам клиента за моята кола да събере парите и тогава ще се кача някоя,но определено съм решил да е 4.2,било то А или С!
  5. А сега де!И аз сега,къде да отида да ми настоят колата?!
  6. Някъде бях намерил информация,че могат да ми настроят ГИ (фобос) в Горна Баня!?Като чета в сайта им намирам инфо само за Богров,където нямам път и трябва да отида специално за това,а времето е кът!Може ли някой да ми каже,колко пари горе долу ще ми излезне настройка на ГИ,смяна с Евро сонда и преглед на ГИ?!
  7. Не!Тя е към последните варианти,да не кажа,че просто не е моята! Искам да е с черен салон и то Рекаро-то!Ако е А8 определено държа на тези изисквания и искам да е перфектна,ако ще е А8! ....знам,че звуча странно,но не ми се качва на каквато и да е кола....искам да е С8 тъмна със спорния салон и да ме грабне! ...Както казах-няма да бързам,просто ще изчакам да на намеря Моята кола! ю ...Благодаря все пак за съдействието!
  8. Благодаря колега! Така е,но кеф цена няма! Ще я взема,пък ако трябва ще я стягам после!Иска ми се да намеря нещо читаво и затова този път наистина няма да бързам да купя кола!
  9. Дам! Хубаво е!Сутринта ги разглеждах пак и това ми хареса!Ще почакам още 2-3месеца,че един познат взе С8-ца и сега му гледам сейра,колкото и кофти да звучи,но пък и той ми се присмиваше докато си ремонтирах колата последните 6 месеца! Отзивите за сега са кофти!.....3000км/2,5литра масло!...С 200км/ч по магистралата разход 40л/100км газ!(това може и да е от настройките на газта,понеже я сложи преди 1месец) ....Истината е,че искаше да купи моята кола,а аз неисках да я продавам тогава и му предложих да ми намери хубава С8-ца за бартер!Момчето си я купи,като реши,че ще си я кара и ще си свирка,но уви засега само отрицателни отзиви от колата! ....Ще споделям развитието й и ще ви кажа дали това ще помогне положително или отрицателно на решението ми за С8-ца! Колега гледам я тази твоята тема!И ти си боледувал от същата болест,като моята а не си признаваш! Ти купи ли С8-ца и ако не си,би ли споделил защо и какви информации събра,докато се интересуваше от колата?!
  10. Дам! ....безпорно и това си има някакъв чар,но на мен колата ми е за работа и пътувам доста,а определено не ми се ръгат скорости като тръгна на път! ...Много го плюят този автоматик,а никой от форума не казва да е правил скорости на С или А8 и колко пари му е излязал ремонта!Другото,с което ме плашат е "торсен-а" ,за който също никой нищо не казва,та явно ще трябва да ходя да се консултирам с някой от известните майстори на Ауди-та и преценя дали да му се доверя!
  11. ....Благодаря за мнението колега! Честно да си призная S6-цата не ми харесва и не е класа,които ме привлича!Имах А6 2.5Тди 98г и покрай него намразих марката,ама тогава не знаех,че са чак толкова зле! Сека карам лимузина и като цяло съм фен на лимузините!За това и небързам,защото ако няма да се кача на А/С8 ,просто се обесмисля да сменям колата си,пък камоли със А/С6-ца (не искам да обидя никого,просто не е моята кола)! За Германия ми е ясно,че пак няма гаранция!Затова донякаде съм навит да взема някое оттук и директно да го напъхам в сервиза,та да отстраня основните проблеми,пък после да му мисля!Също така не ми се кара С8 с ръчни скорости,колкото и да ми е ясно,че това е по-правилното решение за тази концепция.....някак си немога да се примиря да карам лизмузина със ръчни скорости!
  12. Хах! ...незнам дали визираш мен,но не ми е скука определено! Колега за БМВ-та неискам да го говоря тук и да споря с Вас!Имам негативно мнение към тази марка и то лично изградено,такаче Благодаря за съвета,но не е това моята кола!
  13. И ти си прав,но нещо ме е грабнало в тази кола,още кога излезе на пазара!Имам познати с такива и си ги хвалят,а аз съм от хората които наливат сумати пари в колите си и все нещо им се случва! ....Та А8 също ми харесва много,но в момента имам хубава кола,от която съм доволен,но просто аз не съм за дизели и затова се целя в Аудито,пък съм и голям фен на 4х4 машините!
  14. Тази на Горубляне я гледах един ден,след като я докараха!Не е за гледане повярвайте ми!Има течове на масло и антифриз!Предната лява седалка е продънена,чука й рейката,спукано е стъклото на левият фар и отделно е всички щипки са му счупени и се разхожда накъдето си иска,а отделно е удряна и няма 2 лайсни отзад отляво и е крива....с две думи НЕ й е това цената! ...Ще почакам още малко пък да видим!
  15. Хм!...Не ми се кара с ръчни скорости,иначе ми е ясно,че това е по-правилното решение! Тази изглежда добре,но ако трябва да съм честен съм решил да е тъмна...знам,че звучи глупаво,ама си имам някои претенций! Ще търся,пък ако изпадне някоя хубава А8-ца с 4.2 мотора ще грабна нея!...Като цяло нещата ги виждам така - 15/17 000лв за "перфектна кола" ;1500лв обслужване и някои дреболий ;3500лв за хубав ГИ ;1000лв за едни хубави гуми и се надявам оттам,нататък да не прави сериозни инвестиции по колата,защото тогава вече ще се узоря!
×
×
  • Create New...