Jump to content

maxy

Members
  • Мнения

    137
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    audi 80

Персонална информация

  • Пол
    Not Telling

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

maxy's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Е да де, разбира се че като гАРНИТУРата е марка няма да има проблем. Но 100лв гарнитура, шлайф, майстор, ще излезе колкото цялата кола.
  2. Здравейте колеги, заглавието е малко объркващо, но ще ме разберете. Прегледах няколко теми. но не намерих достатъчно инфо по моя въпрос. Накратко карам 80 б3 карбуратор. Започна да надува и реших да сменя целия мотор, понеже си имам друг(който ми е без пари, който не е работил никога на газ, а и не обичам да ходя по майстори. Знам че някои ще се заядат за това обяснявам защо няма да правя ремонт на стария. Гарнитурата от магазина ще е боклук, ако съдим по на комшията опела.) Мотора който ще слагам е от механична инжекция, преправен от предишния собственик на карбуратор. Има си плочката и т.н. Въпроса ми е дали ще има проблем, ако не се затопля колектора ,тъй като на главата от инжексиона няма отвор за антифриза. Има ли някакво побългаряване за което не се сещам. И ще работи ли добре на газ. Предварително благодаря.
  3. Воден цикъл а добре дошъл в клуба. . Вече съм убеден че 195/70/15 ще влезне, но...........Сигурен ли си, че няма да опират, понеже и аз почнах да се оглеждам за гуми и джанти. Карам б3 мисля че няма разлика или греша?
  4. имам като тези от първите три снимки, не знам каква марка е. 0878338308
  5. да налични са, с блокирана ръчна спирачка, давам ги с почти нови маншончета и нови накладки.
  6. Да. Имам и 2 накладки чисто нови в кутията и още 2 на малко км.
  7. Имам, трябва да е хела, ама все пак ще проверя да не е бош случайно. Депо не е 100%
  8. Здравей, хидравлика нямам, гърнето е хубаво 30лв е цената му.
  9. Объркал съм се колега, единично е. Поздрави.
  10. Мисля, че беше двоен колега. Ще погледна днес и ще пиша довечера.
  11. Имам. но е механично...предполагам няма да ти свърши работа , но все пак да ти кажа че съм от Троян и редовно имам път до Плевен, ако дотрябва нещо
×
×
  • Create New...