Jump to content

ome

Members
  • Мнения

    11
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    audi 80 B4 avant 1,6

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

ome's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. ome

    Audi 80 B4 ADA -пали на обратно

    Значи търся проблема в комутатора така ли? Благодаря колеги на някоя чужда сватба ще черпя до смърт, а за делкото колегата е прав ако икаш върти го мъчи го няма оправия. Комутатор?
  2. ome

    Audi 80 B4 ADA -пали на обратно

    Друго не се случва само това пали на обратно, при рязко подаване на газ на педала забива нос(на бензин), а на газ направо я гася. Пак казвам кабели, свещи, капачка, палец, хол, на коляновия вал, син датчик, дроселова клапа, стъпков мотор, акумолатор, въздух(маркучи), дебитомер,ламбда сонда-работят. На ВАГА не показва грешки. Въртиш на ключ и в момента в който връщаш ключа завърта вала на обратно за момент и пали. Смрад на бензин в купето. Вече мисля да изляза с един копач и да го натепам в предния капак да се успокоя. Благодаря за отговорите. Интересува ме има ли такова нещо като синхронизиране на двата датчика нещо като центровка (хол и този на коляновия вал) и как се прави разбира се.
  3. ome

    Audi 80 B4 ADA -пали на обратно

    Как да го разбера това колега-ако се спре газта от газовата бутилка докато работи на газ и изгори газта за да изгасне после на бензин трябва да запали от раз или и ако е така какъв е проблема? Благодаря предварително. Не меша проверено е.
  4. ome

    Audi 80 B4 ADA -пали на обратно

    Колеги, дипломна работа може да се напише по този проблем. Доста хора решиха да си скъсат дипломните работи след като гледаха като треснати под капака.
  5. ome

    Audi 80 B4 ADA -пали на обратно

    Изключа ли го пак не пали, а като запаля и го изключа гасне. Не го показва като грешка.
  6. Здравейте колеги, ето го и следния проблем който имам: -карам си аз аудито 94 година, Б4 АДА 101 коня с обикновенна газова уредба, до този момент си работи на бензин и на газ перфектно. -една сутрин гърмеж и гасне, слизам и виждам че е изкарало маркуч на въздуха, монтирам маркуча, оглеждам и няма палене. -идват дърпат ме паля -след 6 километра на сервиз да се види какво става, защото при подаване на рязко газ на педала забива муцуна и гасне -прескочил един зъб-смяна ролка ремък свещи палец капачка син датчик-разбира се оправия няма -закачане с ВАГА грешки няма-като си мислех че е Хол или тоя на коляновия вал не не е замерих и двата и с мултицет и с пробна лампа -оглед на маркучите на въздуха дали духа смуче плюе гълта и т.н.-не не е -гледах дали е зацепен ремък както трябва, всичко е чакмак -настроих дроселова клапа -огледана и почистена(с ВАГ) -при палене и то само на бензин, пали като трактор на обратно(завърта на обратно точно преди да се откажеш да въртиш) след като запали оборотите са като часовник не мърдат, рязко гас и се едно смуче въздух или се дави забива моцуна(това от четвъртото въртене на ключа) -на газ неможе и да я запалиш нивга. -сега как се прави центровката на делкото накаква синхронизация м/у Хола и този на коляновия вал с ВАГА да ама как че вече бате свалих 6 кила покрай тая кола и една жедна и май жената ще зарязвам че от тия жени преебах колата -какво още да напиша ебрем ли го -имам усещането че губи токове, а и мерише на бензин при запалването, но най интересното е паленето на обратно точно преди да се откажеш завърта коляновия вал на обратно и пали и тръгва в нормална посока(центровка ли е колеги) -ако имате идеи давайте че нали ви казвам още една седмица и съм на банка с глюкоза, че ми останал само носа и топките. Весел уикенд и много късмет.
  7. ome

    Дроселова клапа

    А къде е бирата?
  8. ome

    Дроселова клапа

    Здравейте! Аз моята клапа си я настроих сам (АДА 1,6 101к.с. 94г.комби), имам кабел от китайците ,колата просто заспа и на бензин и на газ. Емо 0898707997 (София -София област): -сваляте акумулатора; -след това гофрираната голяма тръба към клапата; -напръсквате обилно със спрей за почистване на карбуратори или подобен; -подавате газ от жилото за да се отвори клапата и пак със спрея обилно; -дълга отвертка хубав парцал и почиствате, докъдето стигнете; -после пак със спрея, за всеки случай. На мен ми се оправи бензина, защото като подам газ на бензин и колата глъхнеше и забиваше дулица, все едно се дави! Нямаше динамика и ряз! Дроселовата клапа разбрах как да я настроя след един месец каране без грам обороти, на свободна, гасне от раз! Настройката отнема 10 мин. общо с бирата! Дано съм ви бил полезен. Обикновенна газ съм.
  9. Колега искам да попитам за бензиновата помпа че моята май е дала фира не пали на бензин и не я чувам да качва. Утре като я извадя ще пиша пак, ако я имаш в наличност и е изправна.
×
×
  • Create New...