Jump to content

cakky

Members
  • Мнения

    11
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от cakky

  1. Здравей, на дебитомера колко пари му търсиш? Опитах на лично съобщение, но не става!
  2. Точно там се оказа проблема прескочил зъб.
  3. cakky

    Не иска да запали

    Здравей,okops погледни тази тема, имах подобен проблем наскоро и след смяна на: датчик на хол, комутатор с бубина, кабели, свещи, замервания и т. н. проблема излезе от прескочил зъб. Пробвай да запалиш с откачен датчик на хол, ако запали проблема ти е може би същия! Моторите не са същите, но нищо не пречи да опиташ.
  4. Здравей, ИвчоКривчо казвай къде са ти оправили проблема, че вече месец се мъча с този проблем. Вечерта спрях колата и нямаше проблеми, на другия ден вече не запали. Започнах от комутатора с бубината, смених ги същата работа. Четох тук във форума, че може да е от датчик на хол и реших да проверя и него, не знам защо реших да опитам с откачен датчик и запали без проблем. Закачам датчика както си работи двигателя и гасне. Взех друго делко с датчик на хол от моргата, смених само датчика, но пак същото махам буксата на датчика-пали, слагам я-гасне. И аз минах през доста майстори ама файда няма. Колата е AUDI-80 B4 1.6i може би е същия мотор като твоя. Не знам дали е АДА (и какво значи).
  5. Здравейте, имам подобен проблем. Карах колата на диагностика и грешката, която излезе беше: "Клапа-обезвъздушител-бензинова помпа" Имате ли идея какъв може да е проблемът? В сервиза дето я карах за диагностика не можаха да ми кажат какво й има. Повече инфо за автомобила има в тази тема
  6. Комби Декември 1993 160,000 км Бензин 101 к.с. 4/5 врати Тъмно зелен Ел.стъкла, Ел.огледала Центр. заключване Цена: 1800, при оглед на място, възможен коментар! Цената е ниска, защото се нуждае от ремонт, но не знам точно какъв. При движение с по-висока скорост забива предницата и забавя ход, в следващия момент се отпушва сякаш и тръгва както трябва и така постоянно, върви малко и пак забива. Въздух ли не достига, гориво ли, някакъв друг проблем ли, не знам. Снимки За контакти, лично съобщение или имейл: keuesho@gmail.com.
×
×
  • Create New...