Jump to content

todorov_24

Members
  • Мнения

    130
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от todorov_24

  1. Здравейте! Имам проблем с намирането на двойно вентилирани спирачни дискове за Д4 фейслифт. Въпросните са 356мм предни и 330мм задни.Намира само задни такива на Zimmermann-прикачам линк.Благодаря предварително,ако някой съдейства. 

    https://www.daparto.de/Teilenummernsuche/Zimmermann/100335852?kbaTypeId=26316

  2. Проверете колко келвина са крушките за колата,не че е крайно лошо ако не е по предписание но...

    От там идва ''цвета'' на светлината,според келвините.Също и като започне да'' умира'' си променя цвета. Има мнооого ментета внимавайте! Разбира се добре е да се сменят и двете.

  3. Здравейте!

    Понеже темата е обща,имам следният въпрос: А8 2013г. в Германия и Австрия разпознава пътното ограничение на скоростта и го изписва на дисплея и таблото,след което останалите държави на път за България тази опция не сработва.Идеи и предположения?

  4. Какъв е номера и производителя на виското?Би ли споделил и цената му също?

    П.П  Дебит на водната помпа? :wall: знам ли и аз? Имам сходен проблем но виското ми се оказа менте въпреки цената му и причината вероятно е точно тази

  5. Кога отваря термостата,означава на колко градуса на антифриза термостата започва да пропуска течността към големият (втори) охладителен кръг,сиреч радиатора и т.н.Преди да достигне тези градуси антифриза циркулира само в мотора образно казано.При мен го дават 87 градуса,но добър ход в момента и за теб е да сложиш на по-малко градуси(82-84).Електрическата перка нямаше ли 2 степени или бъркам.Ако са 2 проследи дали включват правилно.Ако виското е читаво остава само нарушена (подпушена) циркулация на антифриза,както споменахте вече.Успех

  6. От кой тип са седалките? Рекарото или от другите 2 типа? Какво се има в предвид под електрически? Регулират ли се напред -назад/ нагоре надолу или са налични само настройките с бутона който си снимал? Колегата ти е отговорил за какво са тези бутони,а моят съвет е да си тестваш подглавниците дали се движат добре в целия диапазон преди да монтираш облегалката.

  7. Търсете причината! Само покачва температура или и надува?При пуснат климатик температурата допълнително се покачва.Възможни причини-Виското,термостат,водна помпа,нарушена циркулация на антифриза(запушвания).Капачката на казанчето сама по себе си е вентил(клапан).Успех

  8. Преди 14 часа, cevdari написа:

    Взех BOSCH, по 8лв. чрез едно приятелче 

    Моят съвет също е  ngk ,като имайте в предвид,че свещите са точно определени за този мотор и импровизацията не води до нищо добро.Също така не правете компромис с евтини заместители и други такива примамливи по цена алтернативи.Ориентир-цена на комплекта(8бр.) около 120лв.Предлагат се  разновидности като иридиеви,платинени и такива за Lpg,всеки сам решава.

     

    ПП ако се затруднявате в това кои са подходящите свещи,напишете повече инфо за мотора да видим какво ще излезе.

  9. Да не те отчайвам,но работещ правилно дебитомер се констатира със запис на Лог файл в движение,от 1ва до 3та предавка като се ''цеди'' до над 6к об.мин..Благодарение на колега от форума преди време се оказа ,че и моят ''читав'' дебитомер беше пред умиране.По време на теста трябва да отчете над 300г/с въздух.В противен случай...  

     

    П.П дебитомера е на 3ти канал ако не бъркам

     Ако колата е 3,7 нека някой да сподели какви стойности трябва да даде дебитомера.При мен е 4,2

  10. На 24.09.2016 г. at 10:23, todorov_24 написа:

    Сменили сте няколко компонента,до каква степен сте сигурни,че новопоставените са качествени и работят в норма?Почти винаги когато човек прибягва до нещо ''изгодно'' не дотам качествено резултата е плачевен.Не казвам,че сте монтирали само ментета :razz:,но ако сте попаднали на такива :wall:

    !!

  11. Сменили сте няколко компонента,до каква степен сте сигурни,че новопоставените са качествени и работят в норма?Почти винаги когато човек прибягва до нещо ''изгодно'' не дотам качествено резултата е плачевен.Не казвам,че сте монтирали само ментета :razz:,но ако сте попаднали на такива :wall:

×
×
  • Create New...