Jump to content

todorov_24

Members
  • Мнения

    130
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    D2 4.2 AQF

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Wiesloch

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

todorov_24's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. todorov_24

    А8 Д2 3.3тди мнения???

    Мотора е с 2 турбини и като цяло е много желателно да се стои далеч от него по многобройни причини.
  2. Като цяло споделям за двойно вентилираните дискове на Zimmermann,че не са качествени! Личен опит имам с 323мм предни за Д2,а и много недоволни колеги и познати за различни типове леки коли и размери.
  3. Здравей.Така и не открих двойно вентилирани предни и поръчах комплект на АТЕ предни и задни плюс накладки.Оригиналните също бяха АТЕ. Съвет-НЕ купувайте Цимерман двойно вентилиран!
  4. Колега ,оправи ли проблема? Не се разбира какво значи-'' Пробвах с откачане на акумулатора-нищо ''.
  5. Защо изключваш самия вентилатор?Поне не си го споменал като вариант. Моя след смяна на четки отново не работеше добре и след подмяната му всичко е ок.
  6. Здравейте! Имам проблем с намирането на двойно вентилирани спирачни дискове за Д4 фейслифт. Въпросните са 356мм предни и 330мм задни.Намира само задни такива на Zimmermann-прикачам линк.Благодаря предварително,ако някой съдейства. https://www.daparto.de/Teilenummernsuche/Zimmermann/100335852?kbaTypeId=26316
  7. Проверете колко келвина са крушките за колата,не че е крайно лошо ако не е по предписание но... От там идва ''цвета'' на светлината,според келвините.Също и като започне да'' умира'' си променя цвета. Има мнооого ментета внимавайте! Разбира се добре е да се сменят и двете.
  8. Да, това се питам и аз! Защо не работи в тези държави.От друга страна познат със закупено А7 от България няма проблеми?
  9. Здравейте! Понеже темата е обща,имам следният въпрос: А8 2013г. в Германия и Австрия разпознава пътното ограничение на скоростта и го изписва на дисплея и таблото,след което останалите държави на път за България тази опция не сработва.Идеи и предположения?
  10. Какъв е номера и производителя на виското?Би ли споделил и цената му също? П.П Дебит на водната помпа? знам ли и аз? Имам сходен проблем но виското ми се оказа менте въпреки цената му и причината вероятно е точно тази
  11. Кога отваря термостата,означава на колко градуса на антифриза термостата започва да пропуска течността към големият (втори) охладителен кръг,сиреч радиатора и т.н.Преди да достигне тези градуси антифриза циркулира само в мотора образно казано.При мен го дават 87 градуса,но добър ход в момента и за теб е да сложиш на по-малко градуси(82-84).Електрическата перка нямаше ли 2 степени или бъркам.Ако са 2 проследи дали включват правилно.Ако виското е читаво остава само нарушена (подпушена) циркулация на антифриза,както споменахте вече.Успех
  12. На колко градуса е новият термостат? Температура на отваряне.Виското ,че е ново не значи ,че е ок! Как го усещаш на загряла кола?
  13. todorov_24

    Задни ел.седалки

    От кой тип са седалките? Рекарото или от другите 2 типа? Какво се има в предвид под електрически? Регулират ли се напред -назад/ нагоре надолу или са налични само настройките с бутона който си снимал? Колегата ти е отговорил за какво са тези бутони,а моят съвет е да си тестваш подглавниците дали се движат добре в целия диапазон преди да монтираш облегалката.
  14. Търсете причината! Само покачва температура или и надува?При пуснат климатик температурата допълнително се покачва.Възможни причини-Виското,термостат,водна помпа,нарушена циркулация на антифриза(запушвания).Капачката на казанчето сама по себе си е вентил(клапан).Успех
×
×
  • Create New...