Jump to content

valeripetev

Members
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    audi a6 2.5tdi 98g

valeripetev's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Колега познавам лично единствения вносител на Ас Метал за България. Вервай ми прав съм. Продавам Ас метал от доста години. Единствено е възможно да са от чужбина, не за нашия пазар, и другото е китайците да са започнали да правят дубликати.
  2. Ас Метал не правят носачи. Тези дето ги копувате за Ас метал всъщност са Капимсан. Правят ги в един и същ завод в Турция. И верно са много здрави. Окачването на тези двете фирми съм ги пробвал вече на няколко автомобила и нямат равни, а не са и толкова скъпи.
  3. Възнамерявам първо да сменя греста в каретата и да видя, иначе намерих /в Пловдив/ едни агенти дето рециклират всичко. Дано да стане сам с греста.
  4. И моята тресе при подаване на леко газ при скорост прод 100км/ч, обаче няма луфт във вътрешните карета. А тези карета рециклират ли се, защото вървят с полуоските с май трудно се намират.
  5. Здравейте, малко ме стреснаха едни приятели затова и тук да попитам. При скорост около 80км/ч и подаване на газ, колата започва да тресе за малко, все едно си минал по неревност на пътя. Другото което прави е, че при отпускане при наклон на свободна /м/у другото колата е автоматик/ нещо скърца. Говорих в сервиза, казаха вътрешни карета, които вървят с полуоската и цената им била от 750лева нагоре. По стандартните магазини не успях да напрявя справка, защото никъде няма. Да попитам рециклират ли се тези карета и дали наистина е проблема в тях? Какво друго може да е ако не са те?
×
×
  • Create New...