Jump to content

Никола Топалов

Members
  • Мнения

    110
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Никола Топалов

  • Рожден ден 5.08.1986

Друго

  • Kaра
    Audi 80 B3 1.8S 90hp

Контакти

  • AIM
    nikola_t007
  • Website URL
    http://
  • ICQ
    266013170

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Варна

Последни посетители

2454 профилни разглеждания

Никола Топалов's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. пратих майл, ако не си го получил, чукни на телефона. 0888148895

  2. 2 години продавах части за камиони,сега от два месеца продавам части за коли в Евро 07 Варна. Ако мога да помогна на някой да пише.
  3. Колега не се замисляй взимай ги и ги слагай! Акебото е най-доброто на пазара има ги в Евро 07. Там работя ако мога да съдействам пиши.
  4. Здравейте колеги , имам едно въпросче към Вас , или който може да помага . В служебната кола има CD changer Blaupunkt има и пуснати кабели , но касетофона е Sony , може да управлява чейнджър но буксите са различни . Та въпроса ми е дали са съвместими двете устройства и дали мога да преправя кабела и да си слушкам диксчета ? Благодаря Ви предварително !
  5. Колеги аз на резбрах става ли за 1.8 РМ мотора на В3 1990 година ? И ако може някой по-разбираем сайт да ми дадете . Благодаря
  6. Колега ей сега я гледах , така е както каза колегата от горния пост за стъклото , иначе добре изглежда с измит двигател , запали на газ от раз , но нещо много бягат оборотите на празен ход като е студена 400-1000 оборота , незнам дали е нормално или стъпковото моторче не е добре , и като я изфорсираш малко не зацепва веднага . Ако мога да помогна с друго казвай .
  7. Колега здрасти , тая Автокъща е около нас , ще мина утре да видя колата след работа и ще ти пиша . Ще стане някъде към 15.30 часа . Лека Вечер
  8. за мен 2 лукойл и 2 Еко Благодаря предварително !
  9. ОК колега благодаря ти за съвета и аз така си мислех да направя ! Но незнам на релето за помпата кой контакт да прекъсна или по-точно кое кабелче ? Ако може някой да помогне ще съм много благодарен !!!
  10. Значи колеги аз не съм много на ясно с газовите , но мисля да си слагам на моето АУДИ . Мотора ми е 1.8 моноинжекция РМ мотора , 90 година е колата ( колата от аватара ) Искам да знам вашето мнение дали да спирам помпата и ако да я спирам да ми дадете някаква схема на релето на помпшата кой кабел да прекъсна ? Благодаря Ви предварително за отговорите !!!
  11. Колеги много се извинявам че ви пообърках малко , но не бях в града и не съм превел пари ! Колега Lube когато преведа парите ще ти пиша лс ! МНОГО СЕ ИЗВИНЯВАМ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ !!!
  12. Колега до колко дни ще дойдат ???
  13. Колеги моите и на колегата dwd ми ги пратете на мен ! Ние се разбрахме с него сигурно утре аз ще преведа пари и ще ги очаквам !!!
×
×
  • Create New...