Jump to content

Dodu

Members
  • Мнения

    42
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    като луд :D

Персонална информация

  • Пол
    Male

Dodu's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. И кое е онова останалото? Нищо подобно колега, не са само фаровете, но какво да обяснявам аз. Няма нужда от извинения, колата не е моя все пак, но ме е яд че се говори така леко за неща които не са баш такива в реалния свят. А ако ги сложим една до друга, повЕрвай ми - нЕма да се замислиш дори за другата. Защото - не е само визията!
  2. Колега Proff, "китайските фарове" за които говорите - ги слагахме заедно с приятелчето, и е повече от несериозно да говорите така! Ако си мислите че на снимките виждате САМО фаровете - дълбоко се лъжете. Първо, фаровете са тайвански и светят в пъти по-добре от оригиналните за модела, второ момчето не е просто и затова даде още пари за да ги облече в "SHIELD" 10% затъмнение (няма да кажа колко му излезе само това). За справка "SHIELD" е може би най-добрата компания на пазара за протектори на фарове, стъкла и т.н. Трето - крушките не са какви да са, а Philips Premium +30% и т.н. Мога да говоря много за тази колица, но май ще е най-добре да му звъннете на момчето, а не да си измисляте разни неверни неща.
  3. Mного точно го каза ! М/у другото, приказвах с авера - отговора му беше: "Стига да е читав човек, и на 6000 лв. ще сляза, че ми писна от мърлячи" Малко остър му е речника, но поне си го казва директно
  4. Dodu

    Mac OS

    Здравейте колеги! Тъй като не открих по-подходяща тема, моля колегите ТУК, да помогнат ако могат. Става дума за едно наистина странно събитие. Преди седмица поисках от нашите ИТ инженери да ми дадат една 3D програма (ProENGINEER x64) за чертане и те съответно ми дадоха диск за си я презапиша. Добре, когато направих записите (направих 2 диска) нямаха проблеми, но какво се оказва след Скрайбирането (lightscribe) Нито един от двата не дава признаци на живот Такова чудо за пръв път срещам! Преди скрайбирането - всичко е Ок, а след това - Нищо (и на двата диска). Сега молбата ми е - на някой друг случвало ли му се е подобно преживяване, и ако "да" - как се е справил ? На мен лично ми се струва, че дисковете са изгубили част от плътната (НЕ-транспарентната) си обвивка отгоре и затова оптичното у-во не може да ги чете. Да каже човек че не са бърнати (BURN function) както трябва - НЕ! Напротив, когато ги обърне човек отдолу, съвсем ясно си личи че са със запис. Моля накой от корифеите да каже КАК да се справя с проблема, че едва ли повече ще ми дадат този диск Програмата си струва да я има човек, така че чакам предложения и мнения за случващото се. Аз такова животно не съм срещал
  5. Ето още една на едно приятелче http://www.cars.bg/u548719 Качваш се и потегляш
  6. Темата е за триене Всичко си работи перфектно ! Нещо съм се заблудил онзи ден
  7. Продавам ел. огледало, асферично за Ауди А4 В5 (95-99). Практически може да се каже че е ново. Слагано е за да се провери дали всичко е наред Цена 40 лв. Ето снимки:
  8. Здравейте колеги, днес след като се опитах да отворя поставката за чашките (8D0862533D) на центр. конзола под подлакътника, се оказа че едната от двете не се отваря Разкостих всичко и се оказа че едното от палчетата, около което се държи пружинката се е счупило. Да се чуди човек, как може такава кола да е струвала 64 хил. лева 98-ма година Пълна е с всевъзможни изчанчени, нарочно чупещи се дрънкулки ! Колко може да струва и по-важното - има ли колега който може да ми намери читава поставка (тя е от черна, запоена пластмаса - т.е. не подлежи на поправка) ? Лека вечер.
  9. Не колега, продадох го заедно с актуатора. Използвам отговора за да добавя, че емблемите още са в наличност - 20 лв за всичките
  10. Колега, всичко извадих вкл. и лампичката на запалката за която става дума. Лампичката си работи! Работи и онази в жабката. Те не са проблема. Бушоните ги изкарах и почистих всичките. Разгледах да не би да има изгорял - е няма Каква функция играе клемореда, че се зачетох нещо? Къде се намира при В5-ците? Може ли да е дал фира след поставянето на новите фарове? Хм... Не знаех че лампичката на жабката свети само когато съм на габарити. Да не би това да важи и за лампичката на пепелника? Колкото да ДРЛ-то, ами обясниха ми че всичко е plug and play. Тоест всички кабели си идват точно на място след разкачане от старите фарове. Кое точно може да се е объркало?
  11. Здравейте колеги, не зная към кого да се обърна за помощ. Имам проблем след пребоядисване на колата. Плафона в жабката не свети, както и осветлението за запалката ми Не зная къде да търся. Огледах всичко и открих, че до "+" (плюса) на запалката не достига ток. При внимателно разкачане, видях че запалката има три кабела - два дебели и един тънък. Единия от двата дебели е "+" (синьо-червен), другия е "-" (жълто-зелен). А другия по-тънкия е също "+" (син на цвят). До колкото съм запознат, тънкия (и минусния) подават напрежение за осветлението на запалката, а другия дебел (и минусния) - за нейната работа. Можете ли да ми кажете къде да търся ? Може ли да е реле ? Не вярвам да е загуба на МАСА, защото "-" си го има. Запалката нагрява, но осветлението й не работи. Колкото до лампичката в жабката, видях че си е наред, но просто най-вероятно и до там "+" (плюсовия тънък кабел) не достига ток. Моля за помощ, спешно е! п.п. Ако поста ми не е за тази тема, моля да бъде преместен там където трябва. п.п. на п.п. Ксенон нямам, но от момента в който монтирах(ме) DRL фаровете, светна зелената лампичка (на снимката се намира точно до копчето за регулиране височината на фаровете) http://www.carshine.com.au/Pictures/Audi/Audi%20A4%20Interior%20Dash%20Wood%20Look%20Kit%20View.jpg ...вдясно. Някакви идеи какво може да се е случило ?
  12. Здравейте колеги, да видим какво остана: Огледалата - по 20 лв. независимо за ляво или дясно. Маслената магистрала към турбото е вече с нова цена - 60 лв. феродов и притискателен диск за Quattro А4 В5 98 - 50 лв. (само за феродовия - 30 лв.) К03 (студената част) само за - 60 лв. свещи BOSCH Super 4 R6 (785) - нова цена 40 лв. Новото което имам е ел. шофьорско огледало с нагревател в чудесно здраве (още си е с кутийката). Търси си нов собственик срещу 35 лв.
  13. Здравейте колеги, както обещах снимките на маслената магистрала към турбото. Добавям и емблеми. (25 лв. за всичките) п.с. Топката за ск. лост е запазаена за колегата arsov. Весели празнични дни
  14. arsov

    колега топката за скоростите ме интересува .даи телефон .ето моиат 089876437

×
×
  • Create New...