Jump to content

dx_ig

Members
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от dx_ig

  1. dx_ig

    Колко сме с Б2

    Аз. Ама единствената снимка която имам е тази
  2. dx_ig

    Бял пушек

    Хаха, на мене веднъж по същия начин изгасна и ме "освободи" от изпит... Иначе лампата трябва да е изгоряла, защото нямам спомени въобще някога да е светело. А да, споменах ли че миналото лято някой си беше забравил шоколада там?
  3. dx_ig

    В2 нали е Ауди

    Карал съм Мерцедес, Форд и Пежо и смятам Аудито е най-приятна за каране от всички тях Иначе любимия ми вариант са купетата със спортния багажник:
  4. dx_ig

    Бял пушек

    Здравейте! Наскоро ми се появи един странен проблем. От време на време (случва се еднакво и на студен и на горещ двигател), когато примерно забавям на светофар от 50км/ч, от жабката започва да излиза бял дим. Заедно с това, понякога двигателя изгасва в движение... Пушекът има много лека миризма, която напомня на стара хартия, прах, или може би на меката изолация от вътрешността на жабката. Веднъж разглобих и свалих цялата жабка, за да видя от къде идва дима, но тъй като той изчезва за 10 секунди, беше невъзможно (а и да не говорим колко безопасно е да се завирам в жабката когато вървя с 50км/ч ). Изгасването на двигателя бих го приписал на карбуратора, ама този пушек ме озадачи... Разбирам, че колата е стара и такива неща се очакват, но все пак искам да чуя вашите мнения.
  5. dx_ig

    User Manual за Ауди 80

    Здравейте! Не съм сигурен дали някой друг вече е правил тема по въпроса. Предоставям на всички наръчници за ремонт и поддръжка на Ауди 80 Б2 и Б3 на руски със доста изчерпателна информация в .PDF формат. Ауди 80 Б2 Ауди 80 Б3
  6. Аз имах подобен проблем (Б2), само че като го мерих показваше 11 волта на работещ двигател вместо 13.75... Проблема се оказа в релето на алтернатора, за 30лв го оправиха и сега всичко си върви нормално. Все пак първо се подсигури дали не е от нещо друго.
  7. dx_ig

    Боя

    Здравейте! Не, не става въпрос за никакъв завъртян тунинг и прочее, просто искам да я опазя от белезите на годините и. Имам Ауди 80 B2 от 1985 година и наскоро забелязах че около задния ляв калник част от боята липсва, и е започнала да се натрупва ужасна ръжда (боята просто я няма, стига до метала). Тъй като нямам много опит със боядисване, можете ли да ми дадете някакви направления по въпроса? "Петната/пукнатитните" не са много големи, с диаметър 1-2см, но много дразнят, а не знам с колко ще ме одерат ако ида на сервиз да ги оправят. Също така знаете ли откъде мога да взема правилната боя? Знам фабричният код на цвета, но не знам откъде може да се закупи. Трябва ли да вземам някакъв специален грунд за ръждата? Предварително ви благодаря!
×
×
  • Create New...