Emillion

Members
 • Content Count

  2,650
 • Joined

About Emillion

 • Rank
  psycho dad

Друго

 • Kaра
  Audi TQA

Персонална информация

 • Location
  Враца

Recent Profile Visitors

11,096 profile views
 1. Не, прави само ВАГ авт. кутии и то само мултитроник и ес-троник/ДСГ. Аз ще го препоръчам и като изключителен диагностик, за първи път съм ползвал услугите му през 2006 г. и за тези 14 г. никога не ми се е налагало да търся алтернативи.
 2. Не ми се пише пространно, но съм убеден, че ако веднъж работиш с него, ще разбереш защо е първият избор, без никакво преувеличение. Друго по темата-аз знам при кой ще отида, но на нови колеги ще са им полезни и цени, освен адреси.
 3. Направил си правилния избор.
 4. Благодаря на всички отговорили. Ще купя максимално поддържаната 64 гб карта,сега ще се огледам за марки и цени. И наистина ще пробвам клипчета на двете по-хубави резолюции,за да реша на коя да го оставя.
 5. Колеги,ще помоля за ваши мнения. Черният петък ми донесе такъв видеорегистратор https://www.jarcomputers.com/Prestigio-RoadRunner-585-PCDVRR585_prod_FVCAMPRESTIGIOPCDVRR585.html?gclid=Cj0KCQiA_4jgBRDhARIsADezXcj91mduhAdZiifXNjobmt9Sh56HOTElNjQG1hWWVK2YOsK5dftImngaAobqEALw_wcB. Предполагам,като ТТ данни е максимум сносен,но така или иначе трябва да му купя карта и тук вече не мога да се ориентирам-чета,че приема до 64 гб,това по принцип колко часа запис са? Ако мога,бих минал с 32,че вкъщи имам такава. Сигурен съм,че зависи от резолюцията и в тази връзка и това не съм наясно-коя от три предлагани е препоръчителна- FHD 1920x1080@30 fps, HD 1280x720@60 fps, UW 2560x1080@30fps? Благодаря ви предварително.
 6. Не е лоша.За да е със семейството си го прави,сега ще дели времето си между България и Хърватска.
 7. Климатик:- стандартен- комфортен плюси двата вида са с автоматично, двузонално управление. Поддържана температура от +16 до +28 градуса и крайни позиции "low" и "high" при които работи максимално. Бутон за подгряване на задното стъкло със самоизключване.Стандартния климатроник разполага с четири контролера, по една за температурата за всяко едно място, една за посоката на обдухване и една за регулиране на силата на вентилатора. Автоматичен режим за посоката и силата на вентилатора. Функция бързо обдухване против запотяване на стъклата. Икономичен режим (без компресор). Бутон за спиране на притока на въздух извън купето. Индиректно обдухване. 19 аератора за въздушната струя. Три степенно управление на подгряването на предните седалки.Комфортен климатроник плюс разполага със стилен дизайн, два мултифункционални кръгли контролери и два монохромни дисплея за показанията на температурата. Като допълнение към функциите на стандартната версия комфорт плюс има възможност за прецизно настройване на температурата с точност до 0,5 градуса; два бутона за автоматичен режим (за всяка зона); повече възможности на обдухване, индивидуална настройка на вентилатора и посоката на обдухване за всяко едно от предните места. Финно 12-степенно регулиране на силата на вентилатора. Два допълнителни централни аератора в горната част на таблото и два на страничните колонки между стъклата за задните места с индивидуална настройка на въздушния поток - общо 23 за цялото купе. Функция синхронизиране - възможност за управление и на двете предни зони с един контролер. Функция за контролиране на въздуха от централната клапа - 7 степенно от студено до топло. Шест степенно управление на подгряването на предните седалки. Функция автоматично затваряне на притока на постъпващ въздух отвън - сензор, който разпознава висока концентрация на въглероден двуокис и затваря притока му.Бутон "Setup" за допълнителни настройки. П.С. От прочетеното във форума съм останал с впечатлението,че можеш да смениш панелите,но много трудно ще подкараш допълнителните функции на комфортния климатроник. При всяко положение,частта има и защита,която легално се премахва в Порше БГ.
 8. Може би закъснях,но да напиша номерата от кутията: 6SEU14C DCP02037 447150-1580 Колата е 3.0 ТДИ БМК. Майсторът ми смени,освен филтър,и някаква "капилярка". Първото е струвало 90 лв. оригинално,второто-40 лв..
 9. Навремето/преди повече от 4 г./ и аз взех Денсо,нали те доставят оригиналните. Струваше около 800 лв. с отстъпките ми. Не си спомням някакви проблеми при монтажа. Работи си,вярно,че не карам много. П.С. Пазя кашона някъде в гаража. Утре ще видя за някакъв номер по него.
 10. Не е,"орязаните" са само с четири бутона,а не с осем,както при теб/броим големите в краищата на конзолата/.
 11. Взаимозаменяеми са,от личен опит го казвам.