Jump to content

cveteca

Members
  • Мнения

    20
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от cveteca

  1. Здравейте, насочил съм се да се оборудвам с едно ТТ. Предлагането обаче не е особенно голямо в моя ценови диапазон. Държа да е Куатро. Спрял съм се на 4 конкретни обяви. Може ли да дадете мнение по тях: http://www.mobile.bg/11453463471184358 http://www.mobile.bg/11451037490110890 http://www.mobile.bg/11453721806715681 http://www.mobile.bg/11452793722818899 Отворен съм и за други предложения като бюджета е макс 8000 лв.
  2. cveteca

    Audi TT - Въпроси

    Аз не искам с предно. Бюджета е 8к, но и за тези няма читави май?
  3. cveteca

    Audi TT - Въпроси

    Да, само че за съжаление почти няма обяви за 225 к. Повечето са само 180 с предно.
  4. cveteca

    Audi TT - Въпроси

    Много голяма ли е разликата в разхода на гориво между 180 и 225 (карам доста градско)? Също има ли 225 някакви различни части които да оскъпяват много поддръжката?
  5. cveteca

    Audi TT - Въпроси

    Ще повдигна малко темата за да попитам. Виждам обяви в сайтовете за 1.8 Куатро 8Н с 5 скорости. В Ауто-Дата и други подобни сайтове, не съществува Куатро с 5. Всички са със 6. Така ли е или греша?
  6. Почистих долу-горе по-начина описан в темата, но проблема си седи. Даже сега си свети постоянно червената лампа която е на централната конзола (до ключа за фара за мъгла). Все пак ако някой знае добър майстор който се занимава с оригинален имобилайзер, моля нека препоръча.
  7. Колеги, можете ли да ми кажете къде в София има сервиз където могат да ми оправят имобилайзера. Днес обиколих поне 5 сервиза и всички като видят че е фабричен, казват че не могат да помогнат. Проблема е често срещаният- лампата светва и колата пали и гаси след 2-3 секунди. Автомобила е Ауди А4 95-та.
  8. Колко съм зле, чак сега видях че съм пропсунал цената: 1-50 лв 2-София 3-без бартери
  9. Продавам споменатият контролен модул. Съвместим е с двигатели на Ауди A3 и А4 след 1996 година. На снимката се вижда и каталожният номер за сравнение. Контакт: тук на лично или mail: cveteca@abv.bg / gsm:0895326632
  10. Аз въобще не споря за това. Снимката в постнах просто така. Ясно че е темостата. Продължавам да пиша понеже никой не препоръча добър газаджия. Едва ли никой тук не си е монтирал ГИ на колата.
  11. Цитиране на предходен пост! Аз точно за майстор на ГИ питам. Препоръчайте някой добър? По другото-нямам аларма (явно е разкачена преди да я взема, понеже сирената и е в багажника). Всъщност ключа като е на най-дясно положение, при гасене на двигателя, се включва предната лампа. Задните обаче не. Иначе ето какво е положението от тази вечер. Стигна си 90 градуса, но след 10 км в най-големият трафик. Имам в предвид че стига нормална температура, но след доста време.
  12. Никой не спомена нищо за газовата. Кажете къде монтират тази Тамона качествено в София? 1-в сервиза пипаха тръбите и решиха че е ОК понеже бяха топли.
  13. Цитиране на предходен пост! 1-намерих го. Ще го сменя тия дни да видя дали е от него. 2-предполагам че е в някое от квадратните слотове, но не свети. Дали е крушката или нещо друго? 3-и в най-дясно не светят. Доколкто прочетох, модула за осветлението е свързан с този за централното, а то си работи без проблем. Рових в Гугъл, но никъде не можах да намеря магазин и сервиз където продават Тамона. Можеш ли да ми препоръчаш такъв, че монтажа зная е по-важен дори от самата марка на ГИ?
  14. Здравейте, наскоро си взех А4 Б5 (1.8, 95-та година). Сменил съм пъровначалните неща (ремъци, ролки, водна помпа, масла и филтри), но има няколко проблеми които останаха и ме дразнят. Ще карам подред: 1-първият и най-голям е, че тази кола загрява мноооого бавно. Минавам над 10 км градско в трафик, и колата едвам го докарва до 70 градуса както може да се види от първата снимка. Правих в сервиз промивка на цялата водна система и проверка на термостата, но всико е наред. Въпреки това си стои така. Притеснява ме че това вероятно довежда до по-висок разход, а да не говорим че парното му трябва доооста време докато стопли. На какво може да се дължи това? 2- този модел има ли въобще сигнална лампа на таблото, за включени къси фарове? На горната снимка са включени, но както виждате нищо не свети. На долната снимка се вижда че като се включат дългите, си свети синята лампа. Лампата за габаритите също свети. 3-интериорното осветление не свети при отваряне на вратите. Ръчно като го пусна няма проблем, но в никоя позиция на ключа не свети при отворени врати. Същото е и за лампите над задните седалки. От къде може да идва този проблем? Това са нещата които ме тормозят за момента. Така и така съм пуснал тема, понеже съм решил скоро да слагам ГИ, бихте ли ми препоръчали добър модел, както и добър сервиз където да го монтират?
  15. Как можем да получим тези цени във файла?
  16. Не съм сигурен че много ми помагате да реша с мнения като последното. Разбира се, ясно е че работата няма да стане по снимка и при евентуална покупка ще се ходи на сервиз. Друго питане имам обаче. Нещо да кажете за модификацията като цяло? Прочетох разни неща из форума за нея, и освем големият харч на гориво (планирам ГИ), другите неща са обичаните консумативи.
  17. Един познат от Сф мина през автокъщата вчера и каза че за капака това е понеже е отворен леко на снимката.Иначе имала съвсем леки забележки по ламарината (драскотини). Учудил се че колата била сложена да се зарежда акумулатора, но може пък да е нормално това....Двигателя бил мит. Човека за съжаление не разбира много от коли (не че и аз де) и не можа да каже повече информация. Собсрвеника обаче нямал против колата да се провери на сервиз.
  18. Здравейте, обръщам се по-специално към Софиянци, понеже от там е обявата. Дайте едно мнение за този автомобил: http://www.mobile.bg/11336151841648657 ?
  19. Разтърсих се в форума, но не мога да открия точно това което ме интересува. Някой може ли да ми каже колко долу-горе, е разхода градско на А6 1.9 двигателя. Интересвуа ме за всичките му модификации (аз знам за 110 и 130 конски, ако има и други добавете ги). Мерси предварително
  20. Здравейте, решил съм да ставам собственик на А6-C5. Работата е там че се колебая между 2 модификации: бензин 1,8 или дизел 1,9. По-големите двигатели не ме интересуват засега. Та питането ми е можете ли да дадете някой съвет към коя от тези двете да се насоча. Най-вече би ми било полезно ако ми кажете какъв е разхода при двата автомобила, и евентуално коя поддръжка би била по-изгодна, макар че аз съм визмал автомобил втора ръка и знам че това си е много относително.
×
×
  • Create New...