Jump to content

igrizanaprednali

Members
  • Мнения

    43
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от igrizanaprednali

  1. колеги това устройство KJ STOP за какво служи малко ми е тъп въпроса но незнам?
  2. мерси колеги ще пиша до няколко дена какво ще правя мисля да го правя с копче от вътре да се отваря
  3. колега в свищов нямат на нито една морга ауди 100 каквото и ше да е!!!
  4. Колеги помогнете днес ми се счупи дръжката на багажника.Моля някой ако може да помага с някакви идей за направа или за части втора употреба.
  5. колега от кой сайт може да си поръчам това устройство?
  6. да когато карам на газ е изключена бензиновата помпа
  7. колеги сложих газовата уредба но имам проблем не дуржи ниските обороти също така някой път забива на 2000 оборота и не падат от какво е възможно това?
  8. колега за дясното огледало и десния халоген няква орентировъчна цена?
  9. според теб ще стане да се кара на газ?и какви са тези неща ?
  10. колеги не се оправя моята кола а става все по зле някой майстори ми казаха да слагам газ дали ще може да върви на газ нормално без да прекъсва ? а и нещо друго ако сложа обикновенна газова уредба ще имам ли ядове с нея ?
  11. колеги на ваг-кома ми излезе грешка на ламбда сондата и може да бърка цялата работа тя някой можели да ме упъти за какви пари става въпрос и трудно ли се развива?
  12. колеги от къде се регулира въздуха ?
  13. аз съм с грешка имам реглажен винт бутнах го малко но няма голяма разлика пак прекъсва?
  14. когато бръкна с шестограма и натисна се движи клапата на дебитомера
  15. колага бърках с шестограма и натискам клапата на дебитомера няма нищто какво да се върти
  16. колеги аз нямам този винт има дупка но го няма.когато загрее 90 градуса колата започва да прекъсва и не върви когато е студена работи гладко някой може ли да ми прати този винт?
  17. някой може ли да ми прати такъв винт?щом от него се регулира сместа може това да ми е болката но за паленето на загрял двигател незнам зависили?
  18. колеги самоче имам един проблем тази вечер забелязах че реглажния винт го няма и това проблем ли е дали ще мога да го намеря същия и от къде?
  19. Колеги смених т-датчика но проблемите ми продължават студена пали топла неиска за датчика на хол трябва да смъкна делкото такали неразбирам много за това питам толкова много не съм на ясно за това какво трябва да направя
  20. е добре а какво е това над делкото ?
  21. колеги да пробвам датчика на хол така ли?той се намира точно над делкото така ли ?
  22. да колега като загрее пуши черно значи ще сменя датчика и след това ще пиша какво е станало а къде се намират тези регулатори на налягането ?
  23. колеги клапата на дебитомера е добре но пак прекъсва като загрее на 90 градуса.датчика дава стойности 240 ома при 90 градуса един майстор ми каза да бележа делкото и да го бутна малко на някъде да проверя данеби да е центровка вече незнам от какво може да е?
  24. аз гледах схемите дето колегата го е публикувал всичко е както трябва но топла неиска да пали
  25. днес го замерих работи но имам проблем когато е студена пали а когато загрее не иска да пали трябва да сляза да откача буксата на температурния датчик запалва и след това го закачам и си работи нормално.чудя се защо неиска да пали със закачен датчик???
×
×
  • Create New...