Jump to content

Kris_exe

Members
  • Мнения

    41
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    audi

Kris_exe's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Добре де, така ли никой няма малко повече информация за това как се слага водач на страничното стъкло? Само едно нещо ме интересува нов ли да търся или става и от стар автомобил?
  2. А някой знае ли ,дали се продават нови? Например, ако ти се счупи страничното стъкло ,като се купува ново с водачите ли се продава?
  3. Здравейте.Някой може ли да ми каже как се сменя водач на старничното стъкло на С4.Намерих един от кола за части но водача изглеждаше като капсолован и не можах да го отворя.Нов ли трябва да купя?
  4. Здр.извинявай ,че не пиша по темата но да попитам откъде може да се намери такъв фланец само? Някой ако знае да каже ще съм много благодарен.
  5. Здравейте,трябва ми малко помощ.Липсва ми водача за стъклото на шофьорската врата, колата е ауди100 С4 и в момента търся да купя.Та въпроса ми е стават ли такива водачи от ауди80 Б4 ?Предполагам ,че от А6 С4 са еднакви.
  6. Виж няколко теми по надолу, я има същата тема.
  7. Здр.,купувам водач за старничния/шофьорския/ прозорец,за ауди100С4 мисля и от А6С4 също стават.
  8. Браво наистина може ли да кажеш колко пари излезе всичко?
  9. Поставката за чаша в наличност ли е? и цена?
  10. Ето и едно изпълнение на ауди А6 Ц4 като олроуд и едно ауди 100 Ц4,трябва да се търсят варианти, нали човека търси тунинг проекти ,трябва да се види как е като джип.
  11. Ето и една хубава синя ауди С4 и една идея за ауди С4, ако някой реши да си прави кабрио.
  12. Имам за продажба и предни и задни стандартни пружини,и предни спирачни апарати .
  13. Направил съм малка грешка.Лявото огледало от страната на шофьора е здраво и е 25лв. ,а дясното е по-малкото и е с малка пукнатина е 15лв.
  14. Последно остана ляв фар 15лв,дясно огледало 25лв,лявото има малка пукнатина15лв,десен халоген 15лв,двата вътрешни стопа по 10лв,десен външен стоп 25лв,решетка между халогените 15лв.И снимка на дясното огледало.
  15. Ако беше за теб щях да ти кажа вземай ауди,но щом е за баща ти не го мъчи човека вземай му един форд и да миряса,то голямо търсене голяма работа стана.Нито ще го кара кой знае колко ,дядо ми и той харесва колата на баща ми /ауди Ц4/,ама накрая Голф 3;1.6 бензин си купи и е много доволен.То голяма философия е какво иска един възрастен човек.
×
×
  • Create New...