Jump to content

Godfather

Members
  • Мнения

    93
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Godfather

  1. Привет на всички. След смяна на батерия на дистанционното функциите за заключване и отключване не работят. След всички разбиращи хора с лаптопи се стигна до извода че е антена или комфорт модул. Въпроса ми е къде е навряна въпросната антана, за да я сваля?

    Колата е А4 Б7 комби Дизел 2006г.

    Хубав ден 

  2. Незнам моя апарат от кой тип е. Ако рециклирането държи година не ми е оферта. Човек, като не знае пита, не е срамно. :)
  3. Привет на всички. Колата е Б7 кутро 170к.с. Заден ляв спирачен апарат протече -в задния си край. Рециклиране или нов? Благодаря за мненията, НО от практиката!
  4. Не можах да го открия,ако имаш координати дай ми едно рамо?!!
  5. Къде в Пловдив е възможно да се диагностицират нещата без демонтаж на турбината??? Според "Георгиев ауто" и "Реал турбо", за да се диагностицира дали е актуатор или зацапана геомтреия, трябва да се свали турбото! Хубав ден.
  6. Възможно ли е да се диагностицира без демонтаж на турбото(демонтаж и монтаж, поискаха 200лв. в сервиз), дали е актуатор или зацапана геометрия?
  7. Забравих да кажа: ЕГР, катализатор, ДПФ са премахнати!
  8. Изчел съм доста неща по темата. Когато човек не може и не разбира от ремонт на МПС е по-добре да се довери на човек който това му е работата! Стигнал съм до извода, от прочетеното че остана да е актутор или зацапан геометрия, но понеже е пълно с псевдо гаражни майсторчета търся ЧИТАВ човек за Пловдив. Благодаря.
  9. За гр.Пловдив препоръчват два сервиза: Реал Турбо и Георгиев ауто. Някакви конкретни мнение за тези места?
  10. Проблемът се появи отново. Вариант актуатор или може и нещо друго да е ? Хубав ден. п.п. Гешката е отново същата. За да се провери хода на актуатора турбото трябва ли да се свали от автомобила.
  11. Пречоръчайте можещ, кадърен човек за Пловдив?!
  12. Въпросът не е в парите, а в правилната "диагноза" и "лечение"??? Хубав ден.
  13. За съжаление, просто трябва да си купя нов, няма от кой да взема!
  14. Привет н всички. Автомобилът е А4, Б7 2.0 тди 170к.с.куатро., без катлизатор, дпф и егр. Веднъж ускорява на гръм, друг път не, без значение топъл или студен двигател. Светна на таблото лампата за подгерв на свещите, започва да мига и влиза в аварин режим не набира повече. Спирам гася паля тръгвам и всичко е ок, до следващият път. Понеже не ми се занимава с проба грешка(всичко все пак е пари) искам да чия и вашето мнение. Съмненията на майсторите са 50/50 според диагносткита : смяна на клапан регулиращ налягане към турбото или сваляне и чистене на самоо турбо!? Хубав ден.
  15. Препоръчате сервиз в Пловдив, с компетентни хора!!!
  16. При 1,9 ПД 131 коня-предишната ми кола, при топъл двигател няма палене! След ровене по форуми-предимно руски, щом съм чичак-76 наабор ха ха намерих евтино и просто решение. На диагностиката даде проблем с антената на имобилайзера. За целта бъксата на антената се пръска с качествен спрей, стои да изсъхне хубаво, сглобява се и се чисти грешката с комп. Иначе в п8не 10 сервиза професори казаха дюзи!!!! Продадох я на 295 000 като в момента се кара и е на 340 000км без абсолютни никакви ядове. Никакви горивни, карти никакви щуротии!!!! И понеже не е срамно да питаш, а е срамно да не знаш: След заставане на ЕГР и софтуерно изключване, при гасене на двигателя при Б7 се чува един звук където е въздушният филтър, наподобяващ засмукване на въздух! Няколко сервиза ми казаха че това е нормално? Този симптом при Вас, които се премахнали е гр появили се?????
  17. Godfather

    Bluetooth RNS E

    Излиза, че без допълнителни джаджи няма начин чрез блутуут да си вържа GSM въпреки че навигацията ми иска някакъв пин на блутуут, който от къде да знам?! Извинете за невежеството ха ха
  18. Намерих лепенката с гумите, които се препоръчват за колата: Летни 215/55/16 235/45/17 Зимни 205/55/16 235/45/17 Предполагам със зимни 225/50/17 куатрото ще компенсира широката гума, за да купувам отделно 16 джанти за по тесни гуми?
  19. Благодарско. На колко оборота се включва турбото? При подаване на газ колата не ускорева веднага, заради куатрото или???
  20. Да се кара с 225/50_17 проблем ли е? Не е срамно да питаш, срамно е да не знаеш!
  21. Забравих , че колата е S LINE пълен пакет-окачване, външен и вътрешен.
  22. Знам, че с по тесни е по добре зимата, мисълта ми е по принцип тази кола по заводски данни с какви размери гуми се препоръчва на 17 цола??!! Благодаря на всички, предварително.
  23. Ще питам тук знаещите: Взех Б7 куатро, сега е с 225/50/17 За зимата колко по тесни гуми търпи-215 или 205??
  24. За да не отварям нова тем, да питам знаещите тук. При еднакви А4 Б7 има разлики във клиренса/просвета, като изключим S line?? Каква би могла да е причината и евентуално как би могло да се увеличи просвета? При S line е ясно окачването е спортно и те са си по ниски с 2-3см. Хубав ден.
×
×
  • Create New...