Jump to content

NikHunter

Members
  • Мнения

    10
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    АУДИ 80 1.9 SD

Контакти

  • Website URL
    http://

NikHunter's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Мерси на всички.Майсторите махнаха топлообменника.Дано всичко вече да е ОК.Лек ден
  2. Здравейте,подхождам лаически към въпроса и обяснението на проблема,но.....Та към проблема ми-изби ми масло от часта за която се хваща масления филтър(незнам как се казва точно,на нея е захванат и масления датчик) и майстора ми каза,че ми е изгорял конусовиден опръстен и няма от къде да го намери,защото на моята част има и за охлаждане на маслото и такова не били виждали.Има ли и други колеги с такава част с притурка за охлаждане на маслото или моето АУДИ е особено.И ако може да ми кажете как се казва часта технически за да мога да си потърся опръстен,а не да ми го пригаждат и приправят.Благодаря Ви предварително. П.П. Става въпрос за колата от подписа ми.Дано някой да е разбрал какво питам
  3. Здравейте,може ли някой да ми каже цена на нова и втора употреба бубина и кабела от нея до дистрибутурната капачка за модела от подписа ми.Благодаря Ви предварително.
  4. Добре са ти градусите.6-та година карам моята 1.9 SD при тези градуси.Зиме,лете не прехвърля 93-95.Е до днес де.Случи ми се като на колегата пуснал темата-На дълго 50 градуса в града макс.до 70.Но от мненията на колегите по-горе ще сменям термостата.
  5. Не занам дали ще съм ти полезен,но имах същия проблем (само,че с 1.9 и с BRC газ.)-провери ли въздушния филтър.На газ знам,че се сменя на 4000-5000 км.При мен беше от него.
  6. NikHunter

    Търся си

    Поне по талон толкова я заведоха.даже за точност е 1847 куб.,но казаха,че по номера на двигателя е 1,9 113к.с. и така.Затова така я пиша.Благодаря Ви.
  7. NikHunter

    Търся си

    Търся ето тази част.Дори не знам как се казва.За Ауди 80 1,9 113к.
×
×
  • Create New...