Jump to content

valka_pone

Members
  • Мнения

    11
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    A3 1.8T

Последни посетители

446 профилни разглеждания

valka_pone's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Супер! Нямам думи. Мисля, че и преди години ми беше давало подобна грешка на едино друго ауди, но не помня как го оправих. Със сигурност не съм викам някой с компютър. Мисля че има и друг начин. Ще се радвам някой който се е сблъсквал с подобен проблем да сподели нячин да го отстраня.
  2. Колеги, имам следния проблем. Взех си нов акумулатор, но следкато го сложих колата не иска да пали. Ауди А3 '97година 1.8Т. На таблото ми мига една лампичка с количка и ключе на нея но незнам как да я спра. Предполагам, че при смяната на акумулатора нещо се е прецакало, но незнам как да го оправя. Отворен съм за предложения и съвети как да запаля автомобила. Благодаря ви предварително
  3. Тъй като ключовете през цялото време са били на балкона ми казаха, че е възможно от студа да не дава добър контакт някаква си батерия вътре. Възможно ли е това като вариант?
  4. Помагайте, хора. Бях оставил колата / А3 1.8Т/ няколко дни без да я паля и след като се опитах се оказа, че акумулаторът е паднал. Слагам нов, но пак нищо не става. Някой има ли представа каква може да е причината. Познат предположи, че може нещо да се е кодирало, но...? Никаква идея нямам.
  5. Здравейте, имам следния проблем: Вместо цифри за километрите на таблото ми излиза едно "Service oil". Мига в продължение на около километър и спира. Преверих си маслото в норма е ...поне това в двигатела де. Сменено е преди окоо 3000 км. От къде може да идва това предопреждение и какво да направя за да се оправи? Мерси Предварително
  6. valka_pone

    Един от вас

    Ами тогава ни остава да ги мерим на пътя
  7. Е, нали не си мислиш че съм изчел всички теми - администраторите сигурно не го правят. А това че има по-една тема на всеки въпрос не значи че има и компетентен отговор, нали От София съм. 1997 е, уж на 141 000, 13 000лв. От офиса пиша и затова не мога да кача снимки. Тия дни ще приложа нещо. Именно защото не съм "разбирач", а пък и не мисля че има изискване да си монтьор за да пишеш тук, та затова и питам. А май и термостат трябва да сменям - 3-4 км. минавам, а стрелката не мръдва / а мисля че за хората от София става ясно какво е 3-4 км. тук/ Интересно ми беше за тия лампички на таблото.
  8. valka_pone

    Един от вас

    Здравейте, вярвате ли или не - близо 6 месеца ежедневно влизах във форума, но не се регистрирах, защтото не можеше да се нарека "един от вас"... Е, вече се регистрирах . След 4 месечно чакане да се намери подходящият автомобил...дочаках - А3 1.8Т. . Там където ми сменяха основните консумативи ми казаха че "италианецът" я подсилил малко - спортен филтър, уж някакво чипче / чак пък толкова не върви/... както и да е. Можете ли да ми кажете къде мога да отида да замерят колко кончета е? А, другото нещо което щях да питам е : Мигачите не мигат / не са мигачи а светачи / .. Мигнат един - два пъти и дотам - остават си постоянно светнати, независимо дали на аварийки или не. - реле ли е , от аларма ли е? Алармата си е някаква монтирана там... дори и не "пюлка" ...само светва след като се включи... Иначе си е качествена, даже и прозорците затваря . Явно и на нея и трябжат настройки. Къде да си сменя накладките, че нещо не ми харесват? И от къде мога да си взема щипки за кората на двигателя / тази пластнасовата/ ? , че жабарчето ги е счупил и сега кората е в багажника? P.S. И тоя климатроник не ми е много ясен - всеки път като паля колата се включва - неможе ли като го спря и така да си остава? ААА, и под ламите на таблото за маслото, водата и т.н. има две по-дълги прозорчета - не трябваше ли на всички там да отчита каква е температурата в колата, отвън и т.н...., мисилта ми е изгоряло ли е нещо или просто си нямам? Ами това е за сега. Ще се радвам да помогнете.
  9. Здравейте, вярвате ли или не - близо 6 месеца ежедневно влизах във форума, но не се регистрирах, защтото не можеше да се нарека "един от вас"... Е, вече се регистрирах . След 4 месечно чакане да се намери подходящият автомобил...дочаках - А3 1.8Т. . Там където ми сменяха основните консумативи ми казаха че "италианецът" я подсилил малко - спортен филтър, уж някакво чипче / чак пък толкова не върви/... както и да е. Можете ли да ми кажете къде мога да отида да замерят колко кончета е? А, другото нещо което щях да питам е : Мигачите не мигат / не са мигачи а светачи / .. Мигнат един - два пъти и дотам - остават си постоянно светнати, независимо дали на авариики или не. - реле ли е , от аларма ли е? Алармата си е някаква монтирана там... дори и не пюлка ...само светва след като се включи... Иначе си е качествена, даже и прозорците затваря . Явно и на нея и трябжат настройки. Къде да си сменя накладките, че нещо не ми харесват? И от къде мога да си взема щипки за кората на двигателя / тази пластнасовата/ ? , че жабарчето ги е счупил и сега кората е в багажника? P.S. И тоя климатроник не ми е много ясен - всеки път като паля колата се включва - неможе ли като го спря и така да си остава? ААА, и под ламите на таблото за маслото, водата и т.н. има две по-дълги прозорчета - не трябваше ли на всички там да отчита каква е температурата в колата, отвън и т.н...., мисилта ми е изгоряло ли е нещо или просто си нямам? Ами това е за сега. Ще се радвам да помогнете.
×
×
  • Create New...